Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de ne zaman satışa sunuluyor? Tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı!

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.
Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.

Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de ne zaman satışa sunuluyor? Tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı! Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Yeni Nissan Qashqai’nin Avrupa fiyat listesi açıklandı. Avrupa’da 2021 model Nissan Qashqai’nin ilk teslimatları yaz aylarının başında başladı. Nissan Qashqai Türkiye’de ise Ocak ayının sonundan itibaren satışa sunulacak. Nissan Türkiye tarafından Yeni Qashqai’nin tanıtım tarihi olarak 18 Ocak 2022 açıklandı.

Yeni Nissan Qashqai İngiltere’de 1.3 DiG-T 140PS Mild Hybrid manuel şanzıman ile 23 bin 535 Sterlin etiketle satılıyor. Bir diğer motor seçeneği olan 1.3 DiG-T Mild Hybrid 158 PS Xtronic otomatik şanzımanlı seçenek içinse 28 bin 455 Sterlin fiyat etiketi belirlendi. Bu motor seçeneği aynı zamanda 6 ileri manuel şanzımanla birlikte 26 bin 855 Sterlin etiketle satışa sunuldu. Bu iki motor seçeneği Türkiye’de en çok tercih edilenler olacaktır.

Bu fiyatlara baktığım zaman 2022 model Nissan Qashqai İngiltere fiyatlarının yerini aldığı seçenekle önemli bir farkı olmadığını gördüm. Türkiye’de de buna benzer bir fiyatlandırma yapılır. 0 km otomobil fiyatlarını güncelleyen Nissan Türkiye sanırım yeni Qashqai fiyatlarını açıklayacaktır.

Mild Hybrid seçenekler sadece tüketim ve performansı katkı sağlıyor. Bu sistemlerde sadece elektrikli sürüş menzili bulunmuyor.

Yeni Nissan Qashqai’nin Avrupa donanım paketleriyse sırasıyla şu şekilde belirlenmiş durumda: Visia, Acenta Premium, N-Connecta, Tekna ve Tekna+. Qashqai’nin İngiltere’de en dolu paketinin fiyatıysa 37 bin 835 Sterlin.

Toyota Türkiye 2022 yılına zamlı başladı! Kasım sonunda 451 bin TL olan Corolla 2022’de 600 bin TL oldu!

Nissan Qashqai ePower Hibrit modelinin satışı ve fiyatıysa açıklanmadı. Nissan Qashqai’nin en önemli artısı olacak olan bu seçeneğin özellikleri şu şekilde:

2021 Nissan Qahqai’nin en büyük yeniliğiyse bildik hibrit motor seçenekleri unutturacak ePower Hibrit sistemi. Bu sistemde araca gücünü elektrikli bir motor veriyor. Bu motor hem sürüş sırasında geri kazanım enerjisi hem de pillerini şarja takarak şarj edilebiliyor. Ancak asıl dikkat çeken bunlar değil.

Araçta 1.5 litrelik benzinli bir ünite yer alıyor. Bu ünite sürüşe herhangi bir etki etmezken, bir jeneratör gibi sadece elektrikli motoru şarj etmek için çalışıyor. Yani elektrikli ünitenin batarya gücü tükenmeye başladığında bu motor devreye giriyor ve pilleri şarj ediyor. Bu sayede 2021 Nissan Qashqai’nin elektrikli motorunun şarjı hiç bitmiyor.

Bu birliktelikle 2021 Nissan Qashqai 187 HP güç ve 330 Nm tork üretiyor. Bu seçenek iki çeker olarak satışa sunulacak. Yeni Qashqai’de ayrıca 1.3 litre turbo benzinli ünite hafif hibrit teknolojisiyle satışa sunulacak. Bu motor seçeneğinin 138 ve 156 HP güç üreten seçenekleri araçta yer alacak. 156 HP güç üreten seçenek Xtronic otomatik şanzıman ve 4×4 olarak satın alınabilecek.

Renault Clio Kasım sonunda kaç paraydı? Aralık sonunda kaç para oldu? İndirimli fiyatlarla hazırladım!

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi

Yeni Nissan Qashqai’nin Avrupa fiyat listesi açıklandı. Avrupa’da 2021 model Nissan Qashqai’nin ilk teslimatları yaz aylarının başında yapılmaya başladı. Nissan Qashqai Türkiye’deyse Eylül ayından itibaren satışa sunulacak.

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi

Yeni Nissan Qashqai’nin Avrupa donanım paketleriyse sırasıyla şu şekilde belirlenmiş durumda: Visia, Acenta Premium, N-Connecta, Tekna ve Tekna+. Qashqai’nin İngiltere’de en dolu paketinin fiyatıysa 37 bin 835 Sterlin.

Yeni Nissan Qashqai fiyat listesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba