Almanya’nın en iyi kompakt sınıf otomobili Yeni Opel Astra seçildi! 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili!

Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.
Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.

Almanya’nın en iyi kompakt sınıf otomobili Yeni Opel Astra seçildi! 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili! Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.

INSTAGRAM HESABIM

Yakın zamanda İngiltere’de düzenlenen Business Car Ödülleri’nde “2022 Yılının En İyi Aile Otomobili” seçilen Astra, Almanya’da yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Almanya’da Yılın Otomobili Ödülleri’nin bağımsız jürisi, kendi segmentindeki rakiplerini geride bırakan yeni nesil Astra ve Astra Sports Tourer’ı Almanya’nın en iyi kompakt sınıf otomobili seçti.

Jüri üyeleri, kapsamlı test sürüşleri sırasında yeni Opel Astra’yı yakından inceledi. Sürüş dinamikleri, kullanım özellikleri, konfor ve diğer birçok nokta dikkate alındı. 180 HP güç ve 360 Nm tork değeri ile Astra plug-in hybrid, dinamik bir sürüş keyfi sunuyor (karma WLTP yakıt tüketimi: 1,1-1,0 lt/100 km, karma CO2 emisyonları 24-23 gr/km). Beş kapılı model ayrıca, 0’dan 100 km/s hıza sadece 7,6 saniyede ulaşıyor. Yeni Astra böylece ilk kez kentsel alanlarda emisyonsuz olarak yol alabiliyor.

Ödülü değerlendiren Opel Almanya Başkanı Andreas Marx, “Yeni nesil Astra, Almanya’da Yılın Kompakt Otomobili Ödülü ile sadece rakiplerine meydan okumakla kalmıyor, aynı zamanda her açıdan kazanan olmak için gereken niteliklere sahip olduğunu da gözler önüne seriyor” dedi. GCOTY jüri üyesi Jens Meiners ise, “Yeni Opel Astra, çok yönlü bir araç oluşuyla segmentinde farklılaşıyor. Bu sayede yeni Astra, jürimizi her açıdan ikna etti. Buna tasarım ve sürüş keyfi gibi rakip modelleri geride bıraktığı duygusal kriterler de dahil” değerlendirmesinde bulundu.

Sportif Elektrikli Skoda ENYAQ COUPE RS iV Altın Direksiyon ödülünü aldı! O gelince işler değişecek!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.

Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.

Yeni Opel Astra Yılın Otomobili Almanya.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba