Yeni Opel Combo Testimi Okudunuz mu?

Yeni Opel Combo, Opel Combo Yorumları, Opel Combo özellikleri, Yeni Opel Combo Testleri. Yeni Opel Combo Testim arabam.com’da Yayınlandı! Tüm Özellikleriyle İnceledim! Yeni Opel Combo Testi

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Opel Combo testinde araçla ilgili merak ettiğiniz ne varsa yazdım. Yeni Opel Combo üçüz rakiplerinden hangi özelliğiyle ayrılıyor bunu testte okuyabilirsiniz.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Murat Tosun, Opel Combo testi arayanlar için detaylı bir araştırma yaptı. Opel Combo teknik özellikleri /sıfır Combo fiyatı ve daha fazlası için Murat Tosun’un Opel Combo1.5 130 HP A/T test sürüşü izlenimlerini okuyun!

Mercedes-Benz Otonom Sürüş İçin Bu Konunun Öncülerinden Torc Robotics’i Satın Aldı!

Murat Tosun Opel’in yenilenen hafif ticari araç modeli Combo’yu test etti. Bu sınıfta Alman farkını yaşadığını söyledi. Opel Combo Türkiye satış noktalarına geldiğinden beri büyük ilgi görüyor. Bakalım Yeni Combo testi nasıl geçmiş?

Opel Combo 1.5 130 HP A/T Test Sürüş İzlenimleri

“Hafif ticaride Alman farkı”

Testin devamını okumak için tıklayın

Ya da fotoğrafa tıklayın

Opel Combo Testi

Yeni Opel Combo Testi

Yeni Opel Combo Aralık Kampanyası

Kullanıcısının hem özel hem de iş hayatında tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Combo modelinde ise, Aralık ayına özel indirimlere ek olarak, 100 bin TL’ye, 12 Ay, %0 faize varan kredi olanakları sunuluyor. Opel Combo’da sunulan showroom’a özel indirimler ve takas desteğinin yanı sıra, PSA Finans ayrıcalığı ile araç tutarının %100’üne kadar kredi imkanı olanağı da mevcut. Opel, Combo modelinde 109 bin 110 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine Opel showroom’larında oldukça iddialı koşullar sunuyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba