Yeni Opel Corsa Yılın Otomobili olmak için hem Autobest hem de Car of The Year Adayı Oldu!

Yeni Opel Corsa Autobest Adayı.
Yeni Opel Corsa Autobest Adayı.

Elektrikli Opel Corsa Geliyor, 2020 Corsa Yorumları, 2020 Corsa Özellikleri, 2020 Corsa Ödülleri, detayları haberde. Yeni Opel Corsa “Best Buy Cars of Europe” ödüllerinde ilk beş finalistten biri oldu. 2020 Opel Corsa ayrıca Car of the Year için yarışacak adaylar arasına da adını yazdırdı. Pratik kullanım özellikleri ve dinamik tasarımıyla yeni Opel Corsa tek yaşayanlar, çiftler ve aileler için ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Markanın elektrikliye geçiş sürecinin yansıması olarak yeni Opel Corsa altıncı nesilde ilk kez elektrikli olarak da sunuluyor. Yeni Opel Corsa Yılın Otomobili Adayı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Alman otomobil üreticisi Opel’in küçük sınıftaki başarılı temsilcisi olan Corsa’nın yeni nesli “AUTOBEST 2020” finalistlerinden biri oldu. Opel’in küçük sınıftaki başarılı temsilcisi böylece pazara sunulan beş önemli modelden biri olarak finale kalmayı başardı. Kazanan Aralık ayı ortalarında açıklanacak.

Yeni Opel Corsa kısa bir süre önce 2019 Frankfurt Otomobil Fuarında tüm dünyaya tanıtılmıştı. Opel’in küçük sınıftaki temsilcisi her zaman olduğu gibi pratiklik özellikleri ve dinamik tasarımı ile dikkat çekerken bir ilk gerçekleştiriyor ve içten yanmalı motorlar dışında ayrıca bir elektrikli versiyonla da yollara çıkıyor. Alman üretici Opel batarya-elektrikli Corsa-e ile elektrikliye geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşına imza atıyor.

Avrupa’nın 31 farklı ülkesinden gazetecilerden oluşan jüri, otomotiv dünyasının en seçkin ödüllerinden biri olan AUTOBEST için yeni modelleri test ediyor. Kazanan otomobil ise “Best Buy Car of Europe 2020” olarak ödüllendiriliyor. Uzmanlar araçları; fiyat, servis ağı, yedek parça bulunabilirliği ve kullanım esnekliği dışında aynı zamanda tasarım ve yeni teknolojiler olmak üzere farklı kategorilerde değerlendiriyor. Tüm bu kriterlere göre seçilen AUTOBEST galibi böylece Avrupalı müşterilerin çoğu için en iyi model olarak öne çıkıyor.

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Volkswagen Touareg’i 2 Gün Boyunca Test Etmek İster Misiniz? Keşke Türkiye’de de Olsa!

Yeni Opel Corsa Yılın Otomobili Adayı. Araba Habercisi Dergisi.

Elektrikli Opel Corsa Geliyor, 2020 Corsa Yorumları, 2020 Corsa Özellikleri, 2020 Corsa Ödülleri.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba