Volkswagen Touareg’i 2 Gün Boyunca Test Etmek İster Misiniz? Keşke Türkiye’de de Olsa!

Volkswagen Touareg Test Etme Şansı.
Volkswagen Touareg Test Etme Şansı.

VW Touareg Test Et, İki Gün Touareg Test Ettiriyorlar, Volkswagen Yeni Test Kampanyası, Volkswagen Test Aracı, detayları haberde. Volkswagen son zamanlarda sunmaya başladığı 48 saatlik müşteri testi uygulamasına ikinci model olarak Touareg’i ekledi. İlk model olarak yaklaşık 6 ay önce VW e-Golf ile bu test programı başlamıştı. Şimdi de SUV model gamındaki amiral gemisi Touareg’i müşterilerine iki gün boyunca test etme imkanı sunan VW, önemli bir müşteri memnuniyetine imza atıyor. Volkswagen Touareg Test Etme Şansı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Yeni bir araba satın almak istediğimizde, istediğimiz markanın yetkili bayisini ziyaret ederiz. Showroomda arabanın içine oturur, inceleriz. Eğer şanslıysak test arabası vardır ve test etmek istediğimizi söyleriz. 15 dakika süre ve 3-5 kilometrelik bir mesafeyle yıllarca yaptığımız birikimimizi harcayacağımız arabaya karar vermeye çalışırız. Bu noktada neyse ki doğru tercih yapmanızı kolaylaştıracak, arabanın tüm eksi ve artı yönlerini tarafsız şekilde aktaran tecrübeli test pilotları var. Bkz. Murat Tosun 🙂

VW’in başlattığı 2 günlük test programının karar verme aşamasında olan müşterilere sağlayacağı avantajlar hiç şüphesiz oldukça fazla. Çünkü 15 dakika içinde arabanın tepkilerini, günlük yaşam içindeki kullanım kolaylığını veya zorluğunu anlamak neredeyse imkansız. Sadece ilk izlenim edinilebilir. Ancak 2 gün geçirilecek vakit içerisinde yapacağınız market alışverişiyle bagaj hacmini, ailenizle yolculuk yaparak iç mekan konforunu ve en önemlisi her yaptığınız kilometrede motorundan, donanımına her anlamda daha iyi bir izlenim edinilecektir.

Otomotiv sektörünün son dönemde ‘aaa radyosu da varmış’ diyecek kadar bilgili(!) sözüm ona ‘fenomen’lere bile 2-3 gün test arabası sağladığını biliyoruz. Asıl arabayı satın alacak olan müşterilerine ise 15 dakikalık bir test süresinin bile zaman zaman test aracının müsait olmamasından kaynaklı sağlanmadığını da biliyoruz. Bu yüzden Volkswagen büyük bir alkışı hak ediyor. Volkswagen’in 2 günlük test programı İngiltere’de hayata geçti. En kısa sürede Türkiye’de de hayata geçmesini temenni ederiz.

Volkswagen Touareg Test Etme Şansı. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba