Yenilenen Peugeot 508 ne zaman satışa sunulacak? Peugeot SUV modellerin yüzü de böyle olacak!

Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?
Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?

Yenilenen Peugeot 508 ne zaman satışa sunulacak? Peugeot SUV modellerin yüzü de böyle olacak! Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?

YOUTUBE KANALIM

Fransa’daki Mulhouse Fabrikası’nda üretilecek yeni Peugeot 508, Haziran 2023’te Avrupa pazarında satışa sunulacak. Türkiye pazarına ne zaman geleceğiyle ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Yenilenen 508’de ön cephe daha fazla dinamizm ortaya koyarken, merkezinde markanın yeni logosunu taşıyor. Yeni 508, ızgara desenini tamponun hacmine entegre ederek modern bir görünüm sergiliyor. Yeni ön cephe aynı zamanda üç pençeli ışık imzasına sahip aydınlatmalarla da dikkat çekiyor. Tüm versiyonlarda ışık imzası son derece ince Matrix LED farlara entegre edilmiş durumda. Arkada, yeni LED stop lambaları, kayar sinyallerle imza niteliğindeki 3 pençeli tasarımı birleştiriyor. Yeni 508 ve 508 SW, iç mekanda açık bir şekilde Premium araçlarla rekabet edebilir vurgusunu yapıyor. Kullanılan döşemelerdeki malzemenin kalitesi ve modernliği kadar daha fazla ergonomi sağlayan ergonomik vites seçici de daha iyi bir deneyime katkı sağlıyor.

Yandan bakıldığında yeni 508 ve 508 SW’nin canlı ve dinamik görünümünü 18 inç çapında ve tasarım ile verimliliği birleştiren elmas desenli EPHERRA yeni alüminyum alaşım jantlar destekliyor. Tüm alüminyum alaşım jantlarda bijonları tamamen gizleyen bir PEUGEOT logosuna sahip 5 kollu jant tasarımı kullanılıyor. Yeni 508’in ön, yan ve arka logoları, yeni tipografi ve yeni Bazalt Gri rengiyle daha modern görünüyor.

Bagaj hacmi; 508 Sedan için 487 ile 1537 litre arasında değişirken, 508 SW için 530 ile 1780 litre arasında yükleme alanı sunuyor. Bagaj alanının sağında 12V’luk bir soket, 2 LED ışık, 1 ağ ve depolama veya çanta kancaları için elastik bant, günlük pratikliği destekliyor. Elektrikli bagaj kapağı, eller dolu olduğunda otomatik olarak açılabiliyor.

Yeni 508 ve 508 SW, yeni 180 HP ve 225 HP versiyonuyla iki adet şarj edilebilir hibrit, 130 HP benzinli ve 130 HP dizel olmak üzere yüksek verimlilik seviyesine sahip gelişmiş motorlarla yollara çıkıyor. Tüm motorlar 8 kademeli EAT8 otomatik şanzımanla donatılıyor. Neo-performans versiyonu 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Şarj-Edilebilir-Hibrit ise 360 HP gücünü 4 tekerlekten çekişle yola aktarıyor. 4 tekerlekten çekişli, önde 200 HP (147 kW) PureTech motor ve 81 kW elektromotor ile 8 kademeli e-EAT8 otomatik şanzıman, arkada 83 kW elektromotor ve PEUGEOT 9X8’deki enerji yönetimini kullanıyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?

Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?

Yeni Peugeot 508 ne zaman geliyor?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba