Yeni Nissan Qashqai Ne Zaman Satılacak? 2020 Qashqai Geliyor!

Yeni Qashqai Ne Zaman Satılacak
Yeni Qashqai Ne Zaman Satılacak?

2020 Qashqai, Yeni Qashqai Ne Zaman Satılacak, Yeni Nissan Qashqai, 2020 Nissan Qashqai, Nissan Qashqai Dizel Otomatik, Nissan Dizel Motoru Bıraktı.

Nissan tarafından SUV modellerin hızlı bir şekilde yenilenmesine karar verilmişti. Bu yolda ilk olarak yenilenen Nissan Juke markanın en büyük kozu olacak. Üç aydan kısa bir süre içinde büyük SUV Nissan X-Trail yenilenecek. Markanın ülkemizdeki en önemli kozu olan Nissan Qashqai ise Eylül ayında yenilenecek ve hemen ardından satışa sunulacak. Yeni Qashqai Ne Zaman Satılacak?

youtube.com/msemedya

Nissan cephesinde çok hızlı gelişmeler olmaya devam ediyor. Markanın satışlarının neredeyse tüm pazarlarda ciddi oranlarda düşmesini ardından Nissan Yönetimi harekete geçti. Nissan yönetimi yepyeni SUV ailesi için kolları sıvadı.

Yeni X-Trail Ne Zaman Satılacak?

Nissan öncelikli olarak kozlarını yenilenen Nissan Juke modeliyle oynayacak. Bu modelin elde edeceği başarının satış rakamlarının yönünü yukarıya doğru çevirmesi bekleniyor. Bu modelin satışları sürerken iki üç ay içinde Büyük SUV Nissan X-Trail yenilenerek satışa sunulacak. Bu yenilemenin Mayıs ayına kadar yapılması bekleniyor.

2020 Nissan Qashqai Ne Zaman Satılacak?

2020 Nissan Qashqai dünya basınında yer alan haberlerden takip ettiğim kadarıyla Eylül ayında yenileniyor. Eylül 2020’de Yenilenecek Olan Nissan Qashqai hemen ardından satışa sunulacak. Ancak Yeni Nissan Qashqai beklentisi içinde olanlar için hoşlarına gitmeyecek bir gelişmenin olduğu da dünya basınında yer aldı.

Açıklanan bilgilere göre Nissan dizel motora veda ediyor. Özellikle ülkemizde dizel otomatik seçeneğiyle çok başarılı satış rakamları elde eden Nissan Qashqai artık bu özelliği olmadan yoluna devam edecek. Nissan yönetimi dizel yerine hibrit ve elektrikli araçlara yönelecek. Nissan Qashqai Hibrit dizel otomatik boşluğunu aratmaz diye düşünüyorum.

ÖTV İndirimi Geliyor! Özel Tüketim Vergisi İndirimi Ne Zaman?

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

Yeni Qashqai Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba