2020 Renault Captur Hibrit Özellikleri Neler? Sıfır Tüketimle Kaç Kilometre Yol Yapıyor?

Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.
Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.

Yeni Captur, 2020 Captur, Renault Captur, Yeni Renault Captur, 2020 Yeni Renault Captur, Yeni Renault Captur Hibrit Menzil, Yeni Captur Hibrit Yorumları.

Yeni Renault Captur küçük SUV segmentinde daha geniş bir alıcı kitlesine hitap etmek ve üst sırada kalmak için daha büyük ve gelişmiş bir iç mekana sahip oldu. Ayrıca Yeni Renault Captur yeni neslinde hybrid model de sunacak. Bu sayede hybrid olan ilk Renault modeli olacak. 1.6 litrelik benzinli motorla çalışacak olan iki elektrikli motora sahip plug-in hibrit Captur, 150 beygir güç üretiyor. 2020 Renault Captur sadece elektrikli 45 km yol yapıyor. Renault Captur Hybrid Yorumları Neler? Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.

Instagram Hesabım

Renault-Nissan ortaklığından doğan yeni bir platform olan CMF-B altyapısı, son nesil Clio’dan sonra yeni Captur’da da kullanıldı. Yeni platformla beraber Captur 50 kg daha hafifletildi. Bu sayede de yakıt verimliliği üst seviyeye çıktı. Ayrıca yeni platform sayesinde aerodinamik özellikler de gelişti. Renault yeni Captur’da tasarımsal değişiklikler de yaptı. Kompakt crossover olmasına rağmen daha fazla SUV vurgusu için kullanılan alüminyum detaylar dikkat çekti. Captur’da kullanılan yeni nesil kompozit bagaj kapağı ve alüminyum gövde ile modeldeki hafiflemeler gerçekleşti.

Renault Tasarım Şefi Christophe Dupont Neler Dedi?

Renault Tasarım Şefi Christophe Dupont yaptığı açıklamada, otomobil üreticilerinin özellikle kompakt crossover segmentindeki müşterilerin bir üst segmentteki bir model tercihine karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti. Bu yüzden de Captur modelinde daha üst segment bir model yapmaya çalıştıklarını ekledi. Bu sayede de daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedeflediklerine vurgu yaptı. Yeni Captur 4228 mm olan bir önceki neslinden 110 mm daha uzun. 20 mm artan dingil mesafesi sayesinde de iç hacmi genişledi. Bagaj hacmi 81 litre arttırılarak 536 litreye çıkartıldı. Yeni Renault Captur’un iç mekanı lüks beklentileri karşılıyor. 9.3 inçlik dokunmatik ekranıyla da teknolojik beklentileri karşılamaya hazır durumda. İki elektrikli motora sahip plug-in hybrid Captur, 150 beygir güç üretiyor. 2020 Renault Captur sadece elektrikli 45 km yol gidebiliyor. Yani 45 kilometre boyunca kilometrede sıfır kuruş tüketiyor.

Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.

Elektrikli Arabaların Vergileri Türkiye’de Nasıl Hesaplanıyor? Elektrikli Araçların ÖTV’si Kaç Para?

Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.
Yeni Renault Captur Hibrit Menzil.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba