Yenilenen Renault Clio yollara ne zaman çıkıyor? Türkiye’nin en çok satan HB otomobili nefis oldu!

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor?
Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor?

Yenilenen Renault Clio ne zaman satışa sunulacak? Türkiye’nin en çok satan HB otomobili yenilendi! Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor?

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Türkiye’de üretilen Renault Clio yenilendi. Makyaj operasyonundan geçirilen Renault Clio bugüne kadar karşıma çıkan en iddialı tasarım formuna bürünmüş oldu. Türkiye’nin en çok satan HB otomobili olan Renault Clio bu başarısını bu tasarımla taçlandırır. Yenilenen Renault Clio modelinde bakışlar kesinlikle çok dikkat çekici görünüyor. LED aydınlatma elemanlarının tasarımı bugüne kadar gördüklerim arasında en iyilerden olmuş. LED detaylarla birlikte havalandırma ızgarasının tasarımını da sevdim. Yeni tampon tasarımı makyajlanan bir model olmasına rağmen onun yeni gibi görünmesini sağlamış. Sanırım hepimiz yeni tasarımın son derece agresif göründüğü konusunda hem fikir olabiliriz. Özellikle Alpine paketle yolların en iyi giyimli çocuklarından biri oluyor.

Renault Clio sadece dış tasarımında değiş yaşam alanında da önemli bir değişim geçirmiş. Kalite seviyesiyle birlikte kullanılan malzemelerin geri dönüşüm seviyesi de artırılmış durumda. Kolay kullandığım bu yaşam alanında deri malzeme kullanımından vazgeçilip, onun gibi görünen bir malzeme kullanılması da son derece iyi olmuş. Motor seçenekleri açısından en önemli yenilikle hibrit versiyonla ilgili olacaktır. Bu seçeneğin yenilenmesiyle birlikte Türkiye’de de satışa sunulmasını bekliyorum. Yeni Renault Clio açıklanan bilgilere göre Eylül ayından itibaren yollara çıkmaya başlayacak.

Türkiye’de Hyundai Kona parasına Lexus Satılacak! Lexus LBX modelinin kaç para olması bekleniyor?

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor?

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba