Yenilenen Hyundai i20 ne zaman satışa sunulacak? Yeni tasarımıyla daha fazla ilgi görmeyi istiyor!

Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?
Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?

Yenilenen Hyundai i20 ne zaman satışa sunulacak? Yeni tasarımıyla daha fazla ilgi görmeyi istiyor! Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Yenilenen Hyundai i20’nin ön tamponun yeni şekli ve deseni, sportif radyatör ızgarasıyla birleşerek başarılı bir görsellik oluşturuyor. Sportif unsurlarla zarif bir görünüm oluşturmak için geliştirilen bir diğer kısım ise arka tampon. Yeniden tasarlanmış bu arka tampona Z şeklindeki LED stop lambaları eşlik ediyor. Hyundai i20, yeni tasarlanmış 16 ve 17 inç jantlarıyla da çekici görüntüsünü destekliyor. i20’nin tasarımı, hem dış hem de iç mekanda orantı, mimari, stil ve teknolojiyi uyumlu hale getiren duygusal ve dinamik stiliyle dikkat çekiyor. Model, alçak tavan profili ve uzun dingil mesafesi sayesinde sportif duruşunu koruyor. Bu özellikler, hava direncini düşürerek aracın aerodinamiğini de geliştiriyor. Dinamik tasarımı ve aerodinamik özellikleri sayesinde başarılı bir yol tutuşa sahip olan i20, yakıt verimliliğinde de oldukça başarılı deniyor. Yeni i20, kompakt B segmenti boyutlarıyla kullanıcılarına oldukça geniş bir iç hacim sunuyor. Bunun yanı sıra arka koltuklar dik konumdayken 352 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Arka koltuklar yatırıldığında da bu hacim 1.165 litreye kadar çıkıyor.

Yenilenen Renault Clio yollara ne zaman çıkıyor? Türkiye’nin en çok satan HB otomobili nefis oldu!

Makyajlı model, isteğe bağlı olarak 10,25 inç gösterge, 10,25 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve en gelişmiş Bluelink telematik güncellemesini de sunuyor. Hyundai Smart Sense güvenlik özellikleri de artık standart. Ön Çarpışma Önleme Yardımcısı (FCA) şimdi bisikletlileri de içeriyor. FCA, öndeki araçlarla mesafeyi algılayarak olası kazaları tespit etmeye ve bunlardan kaçınmaya yardımcı oluyor. Şerit Takip Asistanı (LFA) ise aracın mevcut şeritte kalmasını sağlıyor. Arka Çapraz Trafik Asistanı (RCCA), arkadaki ve yandaki araçlarla olası çarpışma riski algıladığında park yerinden geri geri çıkarken otomatik fren uyguluyor. Kör Nokta Çarpışma Önleme Asistanı (BCA), sağ veya sol şeritte bir araç algılandığında dikiz aynalarında beliren görsel uyarıları kullanıyor. Navigasyon tabanlı Akıllı Hız Sabitleyici (NSCC) ise otoyollardaki virajları veya düzlükleri tahmin etmek için aracın navigasyon sistemini kullanıyor ve daha güvenli sürüş için hızı ayarlıyor. Yeni i20, zarif ve sportif bir tasarım arayanların ilgisini çekecek beklentisi var. Yenilenen model, daha iyi araç içi aydınlatma için mevcut ampullerini LED teknolojisiyle değiştiriyor ve çok renkli ortam ışıklarına kavuşmuş oluyor. Böylece i20, iç aydınlatmanın rengini yolcuların ruh hallerine göre ayarlayabiliyor. Araçta başarılı bir müzik keyfi için de BOSE Premium ses sistemine yer veriliyor.

Yeni i20’nin üretimine 2023’ün üçüncü çeyreğinde Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında başlanacak ve daha sonra Avrupa ve Türkiye’de eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

Türkiye’de Hyundai Kona parasına Lexus Satılacak! Lexus LBX modelinin kaç para olması bekleniyor?

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?

Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor

Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2023 sayısında neler var?

Sıfır kilometre otomobillerde 2023 asıl şimdi başlıyor, yeni markalar, yeni arabalar geliyor.

Elektrikli BMW i5 satışa sunulmak için gün sayıyor.

Dacia Spring satışa sunuluyor, yeni bir devir başlıyor.

Yılın Otomobili: “Nissan X-Trail”

İşte yeni Renault Megane E-TECH

5 yıldızlı elektrikli otomobil: MG4

En çok onu görüyoruz: Renault Zoe

Mercedes elektrikli modeller ucuzladı: EQA ve EQB çok iddialı.

Opel elektrikli modeller geliyor.

Kışkırtan güzellik Audi urbansphere.

Ford E-Tourneo Courier geliyor!

Elektrikli Araçlar bildiğimiz her şeyi değiştiriyorlar.

Yeni Hyundai i20 ne zaman geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba