Yeni Renault Express Combi ve Express Van fiyatları açıklandı! İşte Renault’nun yeni ticarilerinin fiyatları!

Yeni Renault Express Combi fiyatı.
Yeni Renault Express Combi fiyatı.

Yeni Renault Express Combi ve Express Van satışa sunuldu! İşte Renault’nun ticarilerinin fiyatları! Yeni Renault Express Combi fiyatı.

Instagram Hesabım

Yeni Express Combi ve Express Van 27 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor ve bayilere geliyor.

800 litre ile pazardaki iddialı bagaj hacmi ve 71,6 cm’lik sürgülü yan kapı açıklığıyla sınıfında iddialı özellikler sunan Yeni Express Combi, 182.900 TL’den başlayan özel lansman fiyatlarıyla tüketiciyle buluşuyor.

1,91 m yükleme uzunluğuna sahip 3,3 m³’lük yükleme hacmiyle ve 48 litre kabin içi saklama alanıyla segmentinin en geniş yükleme alanını sunan Yeni Express Van ise lansmana özel 159.900 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarını bekliyor.

Renault’nun ticari araç ailesinin yeni üyeleri lansmana özel fiyatlarının yanı sıra 50 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatıyla pazara iddialı bir giriş yapıyor.

Yeni Volkswagen Polo fiyat listesi açıklandı! 2021 model Volkswagen Polo kaç paraya satışa sunuldu?

Yeni Express Combi ve Express Van; dikey tamponu, yüksek konumlu ön ızgarası, kıvrımlı motor kapağı ve akıcı çizgileriyle güçlü ve dinamik bir görünüm sergiliyor. C formundaki LED farlarıyla, Renault marka kimliğine sadık bir görünüm sunuyor. Yalın tasarım krom süslemeler, kaliteli bir işçilikle tamamlanıyor.
Ön kapılar ve sürgülü yan kapı ile kavisli hatlar akıcı bir yan görünüm sağlıyor. Dikdörtgen tasarımlı geniş kapı eşiği iç mekân erişimini kolaylaştırıyor. Sağlam yatay kapı kolları, yüzeyle sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor. Kapı eşik koruyucuları gibi aksesuarlar işlevselliği desteklerken, 15 inçlik jantlar görünümü tamamlıyor. Yan aynalar geniş bir görüş açısı sağlıyor. Motor kapağı aerodinamik tasarımıyla yakıt verimliliğini destekliyor.
Yeni Express Combi ve Express Van yalın bir tasarıma sahip. Yüksek motor kapağı; ön cam sileceklerini, su fıskiyelerini ve menteşeleri gizliyor. Ön çeki demiri sis lambası kapağının içine gizlenirken, ek güvenlik ve hırsızlık koruması için kapıların kilit girişleri de kaldırıldı.
Renault Ticari ailesinin yeni üyeleri Demir Mavi, Duman Gri, Siyah, Beyaz ve Arsenik Gri renkleriyle sunuluyor.

Yeni Express Combi ve Express Van’daki bilgi-eğlence ekipmanları üç aşamadan oluşuyor: Standart R&Go radyonun yanı sıra opsiyonel olarak navigasyonlu ya da navigasyonsuz alınabilen Renault EASY LINK multimedya sistemi 8 inç dokunmatik ekran ve Apple CarPlay ile geliyor. Ayrıca akıllı telefon için 15 W gücündeki kablosuz şarj, üç adede kadar USB soketi ve Express Combi’de biri ön koltukların ortasında arka yolcuların da kolaylıkla kullanabileceği mesafede olmak üzere üç adet 12V şarj soketi bulunuyor.
Dört hoparlör ile 8 inçlik renkli dokunmatik ekranlı Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanıma uyumlu kablolu Apple CarPlay sunuyor. 2 ya da 3 boyutlu navigasyon seçeneği, kavşak konumlandırma ve benzeri özelliklerle yönlendirmeyi kolaylaştırıyor. GPS sinyali olmasa bile yönlendirmeye yardımcı olmak için dahili bir jiroskop kullanıyor.
R&Go radyo, akıllı telefonunuz aracılığıyla sezgisel ve kullanıcı dostu bir şekilde araç ve radyo özelliklerine erişim sağlamak için Bluetooth ve R&Go uygulamasından yararlanıyor.

Peugeot 3008 Eylül 2021 fiyat listesi nasıl? Eylül ayında Peugeot SUV 3008 kaç paraya satılıyor?

Yeni Express Combi ve Express Van, 1.5 dCi 95 bg dizel motorla satışa sunuluyor. Yeni Express, 95 bg dizel motorla 6 vitesli şanzıman sunarken, konsoldan etkinleştirilen Eco-Mode sistemi, ek yüzde 12 yakıt tasarrufu sağlıyor. “Vites Değiştirme Göstergesi”, vites değiştirmek için en iyi zamanın ne zaman olduğunu sürücüye bildiriyor ve böylece yakıtta ekstra yüzde 5 tasarruf sağlanabiliyor.

Yeni Renault Express Fiyat Listesi ArabaHabercisi.com
ModelVersiyonFiyatKampanya
Yeni Express VanJoy 1.5 dCi 95 bg169.900 TL159.900 TL
Yeni Express CombiJoy 1.5 dCi 95 bg194.900 TL182.900 TL
Yeni Express CombiTouch 1.5 dCi 95 bg199.900 TL187.900 TL

Yeni Renault Express Combi fiyatı.

Yeni Renault Express Combi fiyatı

Yeni Renault Express Combi fiyatı

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba