Renault’nun SUV Amiral Gemisi Koleos Yenilendi! 190 Beygir Dizel Otomatik Oldu!

Yeni Renault Koleos Yorumları Özellikleri.
Yeni Renault Koleos Yorumları Özellikleri.

Renault’nun SUV Amiral Gemisi Koleos Yenilendi! 190 Beygir Dizel Otomatik Geliyor! Yeni Renault Koleos Yorumları Özellikleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Renault Koleos tarzıyla D SUV segmentinin ön plana çıkan modellerinden biri olmayı sürdürecek. Stil ve kullanılabilirlik özellikleri artırılan Yeni Renault Koleos İngiltere’de 28 bin Sterlin başlangıç fiyatına sahip.

2020 Renault Koleos’un motor kaputunun altında Yeni Blue dCi 150 ve Blue dCi 190 motor seçenekleri yatıyor. Performans ve verimlilik konusunda ön plana çıkan iddialı dizel motor seçeneklerine Auto X-Tronic CVT vites kutusu eşlik ediyor. 380 Nm tork üreten 1900 beygirlik dizel motor seçeneğiyle Koleos 0-100 km/s hızlanmasını 10.1 saniyede tamamlıyor. Kasım ayından itibaren Avrupa’da satışa sunulacak olan Renault Koleos’un bu motor seçeneklerinin 1.7 litre ve 2.0 litre hacminde olması elini vergilendirme açısından ülkemizde zorlayacak. Bu nedenle Renault Koleos’un 1.6 lt 130 HP dizel motor seçeneğiyle üretilip üretilmeyeceği merak konusu.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Yeni Renault Koleos’un dış tasarımında Pure Vision LED farlara sahip bir tasarım dikkat çekerken hatlar daha da belirginleştirilmiş. Krom detaylı daha belirgin bir ızgara kullanılırken, yeni tampon tasarımı da beğenimizi kazandı. 3D efektli arka stop lambalarının kullanıldığı araçta, arka tarafta da tampon yenilenmiş.

Yeni Koleos, yeni motorların tanıtımı, daha keskin tasarım, daha fazla güvenlik özelliği ve yaşam alanı kalitesinin artırılması ile ön plana çıkacak. Özellikle yaşam alanında kullanılan plastik malzeme kalitesinin artık çok daha yüksek olduğu söyleniyor. İki aşamalı olarak yatırılabilen arka koltuklarda standart donanımda yerini almış durumda.

Teknolojik değişimleri ile dikkat çeken Yeni Renault Koleos eskisinden daha fazla güvenlik özelliği sunuyor. Örneğin çok önemli yeniliklerden biri olarak acil durum fren sistemine yaya tanıma özelliği de eklenmiş durumda.

Yeni Renault Koleos Yorumları Özellikleri. Araba Habercisi Dergisi.

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısında Neler Var?

Opel 50 km boyunca hiç yakmayan SUV yaptı!
Cabrio SUV olur mu demeyin? Volkswagen yaptı.
Elektrikli Audi SUV rakiplerinden önce geldi.
Mercedes Benz Kompakt Sedan A200 ile çok iddialı.
Yeni Opel Corsa Elekrikli Seçeneğiyle Geliyor!
Ford SUV Şansını Puma ile deneyecek.
Yeni Mazda3 180 Beygir Oldu.
Fabrika Çıkışı LPG’li Honda Civic Testi.
Yerli Malı Renault Clio Yenilendi.
Nissan Qashqai CVT şanzıman dönemini kapattı.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Eylül Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba