Yeni Renault Scenic tanıtıldı! Hidrojen yakıtlı elektrikli olarak gelecek aracın resmi tanıtımı ne zaman?

Yeni Renault Scenic Tanıtıldı.
Yeni Renault Scenic Tanıtıldı.

Yeni Renault Scenic tanıtıldı! Hidrojen yakıtlı elektrikli olarak gelecek aracın resmi tanıtımı ne zaman? Yeni Renault Scenic Tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Renault Scenic markanın en başarılı modellerinden birisi olmuştu. Satış rakamları açısından olmasa bile marka imajına çok güçlü bir etki sağlamıştı. Bu modelin ismini kullanmaya devam etmeye karar veren Renault, Scenic Vision konsept modelini tanıttı.

Bu yeni araç geleneksel bir elektrikli otomobilden yüzde 75 daha az karbon ayak izine sahip olacak şekilde tasarlanmış. Renault Scenic Vision’daki malzemelerin yüzde 70’inden fazlası yenilenebilir şekilde tasarlanmış. Fütüristik dış tasarım, 2024’te tanıtılacak tamamen elektrikli bir modelin ön izlemesini bizlere sunuyor.

Elektrikli ve hidrojenli güç aktarma sistemlerini kullanacak olan Renault Scenic Vision’da kullanılan malzemelerin yüzde 95’i geri dönüştürülebilir. Uzun aile yolculukları için tasarlanan bu C segmenti araç, CMF-EV platformunun tüm avantajlarıyla gelecek.

Renault Scenic Vision’ın 160 kW elektrikli motoru, doğrudan Yeni Renault Megane E-Tech Electric’in motorundan üretilmiş. Hidrojen deposunu doldurmak için yalnızca kısa bir süre durarak aracın elektrikli motorunun tüm performansını kullanmak mümkün olacak.

Yenilenen Opel Grandland ne zaman satışa sunulacak? Yeni Grandland tahmini kaç paraya satılacak?

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Renault Scenic Tanıtıldı.

Yeni Renault Scenic Tanıtıldı

Yeni Renault Scenic Tanıtıldı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba