Hyundai’nin yeni SUV modelinin özellikleri neler? Hyundai SEVEN SUV kaç kilometre menzil sunacak?

Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.
Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.

Hyundai’nin yeni SUV modelinin özellikleri neler? Hyundai SEVEN SUV kaç kilometre menzil sunacak? Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.

Instagram Hesabım

Hyundai’nin alt markası IONIQ tarafından hazırlanan konsept otomobil, hızla yükselen elektrikli SUV trendine müthiş bir şekilde uyum sağlıyor açıklaması yapıldı. Segmentine tamamen farklı bir bakış açısı ve yepyeni tasarım özellikleri getiren SEVEN, aynı zamanda Hyundai’nin 2045 yılına kadarki karbon nötrlüğüne olan bağlılığının da bir yansıması sayılıyor.
Hyundai Motor Grubu’nun elektrikli araçlar için özel olarak geliştirdiği E-GMP (Electric-Global Modular Platform) üzerine inşa edilmiş bir model. E-GMP’nin uzun dingil mesafesi ve düz platform zemini ise daha büyük pil kullanımı için elektrikli otomobillere avantaj sağlıyor.

Elektrikli konsept otomobil, 482 km’nin üzerinde bir menzil sunarken aynı zamanda performanslı kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Çok yönlü E-GMP platformu sayesinde, başarılı bir sürüş mesafesi sergileyen araç ayrıca ultra hızlı şarj özellikleri de sunabiliyor. 350 kW’lık bir şarj cihazıyla, yaklaşık 20 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj etme kapasitesine sahip.
SEVEN, daha güçlü bir yol tutuşu için, fren soğutma veya düşük sürtünme gereksinimlerine bağlı olarak açılan ve kapanan entegre “Aktif Hava Kanatları”na sahip tekerleklerle donatılmış. SEVEN, gecenin karanlığında görsel şov yapan ve aynı zamanda IONIQ’in marka kimliği haline gelen Parametrik Piksel ışıklara da sahip. Parametrik Piksel aydınlatma grubu, dijital ve analog stilleri birbirine bağlayan ortak bir tasarım dizisi oluşturuyor.

Oto Ekspertiz konusunda artık başka yere gitmem! Nedenini röportajı okudukça sizler de anlayacaksınız!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.

Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022

Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2022 Sayısı’nda neler var? Otomobil Dergileri Mayıs 2022.

Continental’in yeni yaz lastiklerini kullandım.

Kışkırtan güzellik Audi urbansphere tanıtıldı.

Yeni BMW 7 Serisi ilk olarak elektrik verecek.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain Türkiye’de satışa sunuldu.

Hyundai STARIA çok yakında geliyor.

Kia K5 keşke Türkiye’ye gelse dediğim otomobillerden.

Audi Q3 Sportback modelinde karizma standart donanımda.

Yerli Üretim Fiat Egea Cross elektriklendi.

Bu Honda Civic yerini aldığı seçeneğe göre çok daha iyi.

Yerli Üretim Renault Clio yıldızlar kadar parlak.

Hyundai i20 N satışa sunuldu! Çıktığı gibi bitti!

Dalaman’da Continental SportContact 7 ve UltraContact modellerini test ettim.

Oto Ekspertiz konusunda artık başka yere gitmem.

Hyundai Seven Elektrikli Otomobil 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba