Yepyeni Renault Symbioz resmen tanıtıldı! Renault’nun C Segment SUV atağı bu modelle hız kazandı!

Yeni Renault Symbioz 2024 Tanıtıldı
Yeni Renault Symbioz 2024 Tanıtıldı

Yepyeni Renault Symbioz resmen tanıtıldı! Renault’nun C Segment SUV atağı bu modelle hız kazandı! Yeni Renault Symbioz 2024 Tanıtıldı.

Bedavadan biraz fazla yakıyor! İyi ama nedir bu PHEV sistemi!

Renault’nun merakla beklenen yeni SUV modeli Symbioz resmen tanıtıldı. Markanın C Segment SUV araçlar arasında elini güçlendirecek modellerden biri olan Symbioz oldukça geniş bir rekabet alanında olacak. Captur ve Austral arasında konumlanan Symbioz, Renault’ya C segmentinde daha güçlü bir giriş seviyesi desteği sağlıyor. Yalnızca 4,41 m uzunluğundaki bu yeni model, halihazırda Arkana (4,57 m) ve Austral’den (4,51 m) oluşan E-Tech hibrit serisini tamamlarken, E-Tech elektrikli serisini Megane ve Scenic E-Tech Electric ile genişletiyor.

Bu boyuttaki bir otomobilde son derece başarılı olan 624 litreye varan bagaj kapasitesi ve düz bir zemin oluşturacak şekilde katlanan kayar koltuklu modüler yerleşim düzeni önemli kozlarından biri olacak. Yeni bir aile otomobili olan Symbioz’un ağırlığı 1.500 kg’ın altında. E-Tech hibrit 145 aktarma organına sahip olan bu yeni araç Renaulution atağının son aracı olarak kompakt Renault araç serisini tamamlıyor. Renault C segmenti araçları modüler tasarım, bağlantı ve verimlilik açısından uzmanlık ve zekayla birleştiren Symbioz, hem kısa hem de uzun yolculuklarda en yüksek araç içi konfor standartlarını karşılayabiliyor açıklaması da yapılıyor.  Renault’nun yeni tasarım dilini sergileyen Symbioz, yeni Scenic E-Tech electric ve Yeni Captur’un devamı niteliğinde bir araç.

Yeni bilgiler açıklandıkça habere ekleyeceğim.

Nissan Qashqai için 1.500.000 TL 36 ay vade dediler! QASHQAI’yi bu krediyle kimler satın alabiliyor?

Yeni Renault Symbioz 2024 Tanıtıldı.

Yeni Renault Symbioz 2024 Tanıtıldı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba