2021 Skoda Fabia Fiyatı Avrupa’da 13 bin Euro’dan başlıyor! Türkiye’de ne zaman satılacağı açıklanmadı!

Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi
Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi

Yeni Skoda Fabia ne zaman satışa sunulacak? 2021 Skoda Fabia Fiyatı Avrupa’da 13 bin Euro’dan başlıyor! Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi.

Instagram Hesabım

Markanın genel tasarım kimliğine bağlı kalacak bir model olsa bile eskisine göre çok güçlü ve çok daha iddialı görünüyor. İlk fotoğraflar aracın modern ve dinamik çizgilerini gösteriyor. Keskin biçimde çizilmiş farları ve LED teknolojisine sahip stop lambaları hemen dikkat çekiyor.

Dördüncü nesil Skoda Fabia yerini alacağı modelden 111 milimetre daha uzun ve 48 milimetre daha geniş. Yeni Fabia ilk kez Volkswagen Grubu’nun MQB-A0 platformunu temel alıyor. Bu değişimlerle birlikte yaşam alanında daha geniş bir kullanım alanı sunmasının yanında bagaj hacminde de 50 litrelik bir artış olacak ve 380 litre bagaj sunuyor.

Açıklanan ilk bilgilerde daha üst sınıf araçlara ait tasarım detaylarına yer verildiğine özellikle dikkat çekiliyor. Teknolojik özellikleri konusunda da daha üst sınıf araçlarda karşılaştığınız özellikleri olacak deniyor. Aracın öne çıkan özelliklerinden birisi de kişiselleştirilebilir sanal kokpiti olacak.

2000 yılında tanıtılan ilk nesille bile sekiz yılda 1,79 milyon adet üretilen Skoda Fabia, 2007’de Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ikinci nesliyle toplam 1.704.000 alıcı buldu. 2014’te piyasaya sürülen üçüncü nesil Skoda Fabia başarı öyküsünü sürdürdü ve 2019 yılında Octavia’dan sonra Skoda’nın en popüler ikinci modeli oldu. Çek üreticinin bugüne kadar 4,7 milyon Fabia’yı aşan toplam üretimi yalnızca Octavia tarafından aşıldı.

2021 Skoda Fabia’nın motor kaputunun altında 66 HP ile 150 HP arasında güç üreten motor seçenekleri yer alıyor. 1.0 litre TSI ve 1.5 litre TSI motor seçeneklerini kullanan Yeni Fabia altı ileri manuel ve 7 ileri DSG şanzımanla satışa sunulacak. Skoda yönetimi 50 litrelik yakıt deposuyla 900 km menzil sunabilecek kadar ekonomik tüketim sunacak diyor.

Yeni Skoda Fabia 2021 Ekim sonunda Avrupa pazarlarında satışa sunulmaya başladı. Skoda Fabia Almanya satış fiyatı 13 bin Euro’dan başlıyor. Bu fiyata 66 beygirlik seçenek satışa sunuldu. 1 litre 110 HP DSG şanzımanlı aracın fiyatıysa 21 bin Euro’dan başlıyor. Türkiye’de ne zaman satılacağıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Türkiye’de de yeni Fabia’nın satışa sunulması için hazırlıklar başladı. Ama tam tarih belli değil.

BMW iX Elektrikli SUV 1.764.400 TL’ye satışa sunuldu! Aylık kiralama bedeli 43.291 TL olarak açıklandı!

Araba Habercisi Kasım 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? Otomobil Dergileri 2021 Kasım.

Araba Habercisi Dergisi 34. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 34. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi

 

Dördüncü nesil Skoda Fabia yerini alacağı modelden 111 milimetre daha uzun ve 48 milimetre daha geniş olacak. Yeni Fabia ilk kez Volkswagen Grubu’nun MQB-A0 platformunu temel alacak. Bu değişimlerle birlikte yaşam alanında daha geniş bir kullanım alanı sunmasının yanında bagaj hacminde de 50 litrelik bir artış olacak ve 380 litre bagaj sunacak.

Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi.

Yeni Skoda Fabia ne zaman satılacak

Yeni Skoda Fabia Fiyat Listesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba