Yeni Skoda Karoq modelinin Türkiye fiyat listesi nasıl? En ucuz Karoq modeli kaç paraya satılıyor?

Yeni Skoda Karoq fiyat listesi
Yeni Skoda Karoq fiyat listesi

Yeni Skoda Karoq Türkiye’de satışa sunuldu! İşte Skoda Türkiye’nin Karoq modeli için açıkladığı fiyatlar! Yeni Skoda Karoq fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Yenilenen Skoda Karoq modelinin fiyat listesini 30 Mayıs 2022’de Skoda Türkiye internet sitesinden aldım. 1 Haziran 2022’de yeniden kontrol ettim.

SKODA KAROQ FİYAT LİSTESİ ArabaHabercisi.com
SEÇENEKFİYAT
1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite809.900 TL
1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige954.900 TL
1.5 TSI ACT 150 PS DSG Sportline954.900 TL

Egzozdan Çıkan Duman Rengine Göre Ne Anlatıyor? Egzoz duman renklerinin anlamları neler? 

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Skoda Karoq fiyat listesi.

Yeni Skoda Karoq fiyat listesi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba