2024 SKODA ŞOVU RESMEN BAŞLADI! Fiat Fiorino uzun dönem testimin artıları ve eksilerini yazdım!

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.
Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

2024 SKODA ŞOVU RESMEN BAŞLADI! Fiat Fiorino uzun dönem testimin artıları ve eksilerini yazdım! 2024 model Skoda yenilikleri hızlı bir şekilde başlıyor. 0 km yeni Skoda modelleri arka arkaya satışa sunulacak. Yerli Üretim Fiat Fiorino uzun dönem test artıları ve eksilerini yazdım. 2. el otomobil ilanları düşmüyor, sürekli artıyor. İkinci el ilanı bolca var, alan yok. Yeni Passat fiyatları açıklandı. Yakıt tüketim karşılaştırmasını benzin ve motorin zammının ardından yeniledim. Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Skoda, Türkiye’deki geniş ürün yelpazesini 2024 yılı içerisinde daha da güçlendirecek. Bu atağımızın ilki Scala ve Kamiq ailelerinin yenilenen versiyonları oldu. 2020’den bu yana her iki modelden 38 binin üzerinde satış adedi elde ettik. 2024 yılı için Scala’dan 4 bin adet ve Kamiq modelinden 8 bin adet satış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Scala ve Kamiq’in ardından ise yeniliklerimiz hız kesmeyecek. Bu yıl içerisinde yeni nesil Superb ve Kodiaq modellerinin yanı sıra yenilenen Octavia’yı müşterilerimizle buluşturacağız. Ayrıca büyük ilgi uyandıran tam elektrikli modellerimiz Enyaq ve Enyaq Coupe de bu yıl sunacağımız modellerden olacak” diyor.

Skoda, elektrikli araç ürün gamını her geçen gün genişletiyor ve elektrikli araçları herkes için daha ulaşılabilir hale getiriyor. Skoda Epiq ismini alacak modelinden ilk görüntüleri paylaşan marka, bu aracı 2025 yılında sergileyecek ve Avrupa fiyatı yaklaşık 25 bin euro olacak. Bu fiyata KDV dahil olduğu için bunu düşerek hesap yaptığımda bugün satışa sunulsa 900 bin TL seviyelerinde olacağını görüyorum. 4.1 metre uzunluğa sahip olan Epiq, beş kişi için geniş yaşam alanı, 490 litrelik bagaj hacmi ve 400+ menzil sunuyor. Bununla birlikte markanın yaklaşan elektrikli model atağının ilk modeli, kompakt bir SUV olan Skoda Elroq başlatacak. Yeni Elroq modelinin bu yılın sonlarında yollara çıkması planlanıyor.

MG MART 2024 KAMPANYASI AÇIKLANDI! Kampanyada 0 faiz ve takas desteği birlikte kullanılabiliyor!

FIAT FIORINO UZUN DÖNEM TEST SONUCUM

Otomobilleri uzun dönem test eden bir yayıncılık anlayışıyla yetiştim. Bugüne kadar fırsatım olmamıştı ama uzun dönem testlerine yeniden başladım. İlk test ettiğim model yerli üretim Fiat Fiorino Combi otogazlı oldu. Sözü çok fazla uzatmadan bir yorum yapacağım: “Fiyat performans aracı bakınıyorsanız bu 0 km tam size göre.” Benim için artıları neydi? Genişlik, ferahlık, kullanışlılık, bagaj hacmi, kolay park kabiliyeti, dar sokaklarda rahat kullanım, kompakt boyutlar, şehir kullanımında yakıt tüketimi, şehir kullanımında sessizlik, bakım kolaylığı, yedek parça bolluğu, sorunsuz manuel şanzıman, satış fiyatı. Benim için eksileri neydi? Kullanım sırasında bazı evrakların gerekmesi, muayene süresi, farklı hız sınırı, hız artıkça gürültü, otoyolda yetersiz performans, yüksek hızlarda yakıt tüketimi, süspansiyon sistemi, konfor, arka camlar. Aslında bu ne beklediğinizle alakalı. Ben bunların farkındaydım ve 4 ay boyunca severek kullandım. Fiyat performans gerçekten onun işi.

Elektrikli Otomobillerin ÖTV dilimi değişmeye başladı! Yaşanan bu değişim fiyatını 700 bin TL arttırdı!

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

Satılık 2. el otomobil bolca var, alan yok!

Sahibinden internet sitesinde Eylül 2023’te 489.294 adet satılık otomobil ilanı vardı. Mart 2024’te yeniden baktığımda bu sayının 494.102 adet olduğunu gördüm. Yani ilan sayısı azalmamış, tam tersine artmış durumda.

Yakıt tüketim 2024 karşılaştırması nasıl?

Motorin ve benzine gelen son zamların ardından, 7.5 lt yakan benzinli 3,16 TL, 6 lt yakan dizel 2,51 TL, 10 lt yakan otogazlı (benzin dahil) 2,23 TL, hızlı şarjla elektrikli 1,31 TL, ev şarjıyla elektrikli 39 kuruş tüketiyor (15 kWh).

Yeni 2024 VW Passat fiyatları açıklandı!

Doğuş Otomotiv Volkswagen Türkiye yeni Passat’ın fiyatlarını açıkladı. Yeni Passat 1,5 eTSI 150 PS Business DSG Business 2.433.000 TL etiketle satışa çıktı. Aynı motor R-Line satış fiyatıysa 2.787.000 TL olarak açıklandı.

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba