SsangYong 7 Yıl 250 Bin Kilometre Garanti Verdiği SUV Tivoli’yi Makyajladı!

Yeni SsangYong Tivoli

SsangYong, makyaj operasyonu uyguladığı SUV modeli Tivoli ve Tivoli XLV modelini tanıttı. En önemli değişim olarak Euro 6 normlarına uygun benzinli ve dizel motorları göze çarpıyor. Yeni SsangYong Tivoli

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Haber, Araba Haberleri, SsangYong Tivoli, Tivoli Yorum, Yeni Tivoli

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

1.6 litrelik benzinli ve dizel motorla tercih edilebilecek olan Tivoli’de donanımsal olarak da gelişmeler yapılmış. Bunlar, tavan rayları, 7 adet hava yastığı, hız sabitleyici, Bluetooth bağlantısı ve anahtarsız giriş özellikleri olarak açıklandı.

Tivoli ile aynı platformu paylaşan ağabeyi Tivoli XLV modeli ise daha uzun dingil mesafesine ve daha fazla yükleme kapasitesine sahip. 720 litrelik yükleme hacmiyle Tivoli XLV için neredeyse ticari araçlara rakip olabilecek düzeyde yükleme hacmi sunuyor. Tivoli ile aynı motor seçenekleri sunan modelde ise 6 ileri manuel vites veya Aisin markalı 6 ileri otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

Tivoli, donanımsal olarak da otomatik fren destek sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto destekli 7 inçlik multimedya ekranıyla, yokuş iniş destek sistemi sunuyor.

SsanYong Motor İngiltere CEO’su Nick Laird yaptığı açıklamada, gelen müşteri geri bildirimlerini göz önünde bulundurarak Tivoli modellerini geliştirdiklerini belirtti. Güney Koreli üretici araçlarında 7 yıl 250.000 km. garanti sunarak da modellerine güvenini vurguluyor.

[irp posts=”3450″ name=”Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Turkcell Dergilikte Yayında! Kaçırmayın!”]

Yeni SsangYong Tivoli

Araba Habercisi Dergisi

https://www.arabahabercisi.com/renault-xm3-inspire/

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba