Yeni Renault Symbol ne zaman satışa sunulacak? 2020 Renault Symbol motor seçenekleri neler?

Yeni Symbol ne zaman satılacak?
Yeni Symbol ne zaman satılacak?

Yeni Renault Symbol tanıtıldı, Renault Symbol ne zaman geliyor, Renault Symbol ne zaman satılacak, 2021 Renault Symbol, Yeni Renault Symbol. 2020 Symbol. Yeni Symbol.

2021 Renault Symbol zaman satışa sunulacak? Şurası gerçek: Yeni Renault Symbol eskisine göre çok daha iyi olmuş. Yeni Renault Symbol tanıtıldı, Renault Symbol ne zaman geliyor, Renault Symbol ne zaman satılacak, 2021 Renault Symbol, Yeni Renault Symbol. 2020 Symbol. Yeni Symbol.

Instagram Hesabım

Yeni Symbol artan uzunluğu, akıcı tavan çizgisi ve daha eğimli ön camı ile her zamankinden daha dinamik bir görünüm sağlıyor. Y şeklindeki LED ışık imzası ve yüksek kaliteli tasarımı, Yeni Sandero ile benzerlik taşıyor. Markanın yeni Y şeklindeki LED ışık imzası, modele güçlü bir kimlik kazandırıyor. Yatay bir çizgi, hem öndeki hem de arkadaki iki ışığı birleştirerek LED çizgileriyle otomobili daha dikkat çekici hale getiriyor. Tüm donanım seviyelerinde standart özellik olarak sunulan LED farlar gece görüşünü de artırıyor.
İlk etapta dizel motor araçta bulunmayacak diye konuşuldu. Bunun yerine fabrika çıkışlı LPG’li Renault Symbol modeli ön plana çıkacaktır. Eco-G adıyla LPG’li versiyon 100 beygir güç üreten ve CVT otomatik şanzımanla satışa sunulacak.

2021 Fiat Egea Sedan ne zaman satılacak? 1.4 litrelik motor gitti yerine 1.0 litre geldi! Dizel 130 HP oldu!

Tamamen yeni Symbol’ün bagajı B Sedan segmentinin en büyüğü deniyor. 528 litre olan bagaj kapasitesi 18 litre daha fazla. Bunun yanında Yeni Symbol’ün yükleme eşiği de artık daha aşağıda olacak şekilde tasarlanmış.

Yeni Renault Symbol boyutları

Uzunluk 4,396 mm
Genişlik 1,848 mm
Yükseklik 1,501 mm
Yerden yükseklik 135 mm
Bagaj kapasitesi 528 lt

2020 Renault Symbol motor seçenekleri nasıl?

SCe 65 1 litrelik üç silindirli motor ve beş ileri manuel şanzıman.
TCe 90 Turboşarjlı 1 litrelik üç silindir ünite, altı vitesli manuel şanzıman veya CVT otomatik şanzıman.
TCe 100 ECO-G LPG çift yakıtlı turboşarjlı 1 litrelik üç silindirli ünite, altı ileri manuel şanzıman.

Renault Symbol ne zaman satılacak? Yeni Symbol ne zaman satılacak?

2021 başında yollara çıkacak. Üretim 2020 sonunda başlayacak. Dacia Logan ismiyle tanıtılan ülkemizde Symbol adıyla satılan Yeni Renault Symbol 2021’in ilk aylarından itibaren satışa sunulacak. 2021 Symbol’un yenilenen bu özellikleriyle Türkiye’de hiç olmadığı kadar iddialı olmasını bekliyorum. Bu arada Romanya’dan yeni Symbol bu olmayacak haberleri de geliyor. Bunlar hakkında gerçekten bir bilgim yok.

Renault Symbol ne zaman satılacak?

Renault Symbol ne zaman satılacak

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2020 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Yeni Symbol ne zaman satılacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba