Yeni Volkswagen Caddy Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

2020 Caddy, Yeni Caddy, Yeni Volkswagen Caddy, 2020 Volkswagen Caddy, Yeni Caddy Fotoğrafları, Yeni Volkswagen Caddy Yorumları Neler?

Yeni Volkswagen Caddy Yorumları Neler? Hafif Ticari Araç sınıfının önemli oyuncusu Volkswagen Caddy Yenilendi. Yeni Caddy yaşam alanı tasarımı nasıl olmuş? Dijitalleşmiş. Sanırım yapabileceğim tek yorum bu. Peki Yeni Volkswagen Caddy Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

Youtube Kanalımız

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor çizimlerle alakası bile yok. Biraz radikal değişim olmasını beklerdim ama olmadı. Volkswagen tasarımcıları yine riske girmedi ve Yeni Caddy’yi bildik çizgilerinden çok uzaklaşmadan yeniledi. Bu arada çizimlerde olan iki parçalı açılan bagaj kapağı hayalim de yalan oldu. Bazı versiyonlarda var ama tümden buna geçmelerini bekliyordum.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Peugeot Pickup LandTrek Tanıtıldı

Açıkçası Yeni Volkswagen Caddy’nin hafif ticari araçlar arasında şansını çok yüksek görmüyorum. Türkiye pazarında Yeni Fiat Doblo ve Yeni Renault Kangoo beklentisi varken işini daha zor görüyorum. Caddy bundan önceki nesillerinde olduğu gibi şanslı da değil. PSA Grubu ailesi burada çok başarılı bir değişim ortaya koydu. Özellikle Peugeot Rifter gibi çok iddialı bir rakibi var. Volkswagen tasarımcıları daha cesur olmalıydı.

Yeni Volkswagen Caddy Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

2020 Volkswagen Caddy Türkiye’de ne zaman satılacak? Bu konu hakkında Volkswagen Ticari Araç yönetimi Ekim ayında Yeni Caddy’yi Türkiye’ye getireceklerini açıklamış.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba