Volkswagen Golf 8 Göründü! 24 Ekim’de Tanıtılıyor ve Ardından Satışa Sunuluyor!

Volkwagen, 8. Nesil Golf’ün üretimini Wolfsburg’daki fabrikasında başlattı. Yeni nesil Golf 24 Ekim dev bir gala ile tanıtılacak. Yeni Volkswagen Golf 8 Özellikleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

VW başlangıçta Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Golf’ü tanıtmayı planladı. Ancak daha sonra VW’ın tam elektrikli aracı ID3’ün önüne Golf’ün geçmemesi için bu karardan vazgeçildi. Buna ek olarak, yeni Golf bir dizi yazılım ile ilgili sorunla karşılaştı.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Peugeot 508 Türkiye’de Ön Siparişlere Açıldı! Teslimatlar Kasım Ayından İtibaren Başlıyor!

Golf 8’in standart özellikleri içinde şerit takip sistemi, LED farlar, çok işlevli bir direksiyon simidi ve orta konsolda minimum 8,25 inçlik bir dokunmatik ekran içeren tamamen dijital bir kokpit olacak. Verileri hızla aktarmak için internet bağlantısı kullanarak araç içi “Volkswagen We” uygulamaları entegre edilebilecek. Yeni Golf ayrıca diğer otomobillerle ve akıllı ulaşım altyapısı sağlayan bölgelerde trafik bilgisi için bağlantıya sahip olacak.

Bu özelliklerin tümünü yeni Golf’e entegre etmek oldukça zor bir iş. Mühendisler şu anda üretim öncesi serinin test edilmesi sırasında yazılım hatalarını sistemden çıkarmakta. Arabada onlarca ECU (beyin) var ve bu sistemler için milyonlarca satır kod yazıldı. Tasarımında ve yaşam alanında beklenen radikal değişimler olmasa bile Golf yine Golflüğünü yapar ve liderliği korur gibi görünüyor. Elbette PSA Grubu’nun son yeniliklerine bakarak yeni Peugeot 308’i de merak etmeden duramıyoruz.

Golf’ün sorunlarının teşhisinde yer alan kıdemli bir elektrik mühendisi, “Bazen birini çözdüğünüzde, yerine iki tane görünür” dedi. Bu kısmen, hepsinin kendi yazılımı olan düzinelerce farklı ECU’dan kaynaklanıyor: “Entegrasyonda dünya şampiyonu olmak zorundayız”.
Golf, 1974 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, 35 milyondan fazla satarak VW’in ikonik bir modeli haline geldi.

Araba Habercisi Dergisi, Yeni Volkswagen Golf 8 Özellikleri.

Yeni Volkswagen Golf 8 Özellikleri, Golf 8 Ne Zaman Satılacak, VW Golf 8 Ekim, Golf 8 Yenilikleri, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Haberleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Haberleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba