Yeni Volkswagen Passat’ın İç Tasarımının Detayları da Ortaya Çıktı!

Yeni Volkswagen Passat İç Tasarım Yorumları
Yeni Volkswagen Passat İç Tasarım Yorumları

Yeni Volkswagen Passat İç Tasarım Yorumları neler? Volkswagen, amiral gemisi Passat’ı daha da popüler hale getirmek için multimedya sisteminde ve iç tasarımında değişiklikler yaptı. Yeni donanımları ve yazılımıyla birlikte multimedya sisteminin sezgisel kullanımı amaçlanıyor. Yeni Passat’ta beş farklı bileşen entegre çalışacak. Bunlar; tamamen yeni bir multimedya sistemi, dahili SIM kart ile sürekli internet bağlantısı, ‘Volkswagen We’ sistemi, hayalet ekran ve head-up display. Yeni Volkswagen Passat İç Tasarım Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Konsolda yer alan 6.5 inçlik standart ekrana ek olarak opsiyonel tercih edilebilecek 8.0 ve 9.2 inçlik ekranlar da tercih edilebilecek. Dahili SIM kart ile 4G internet bağlantısı sunan sistem sayesinde çevrimiçi hizmetler alınabilecek. Android Auto ve Apple CarPlay uyumuyla da akıllı telefon bağlantısı yapılabilmektedir.

Passat kullanıcıları, ‘Volkswagen We’ portalı üzerinden ‘We Connect’ ve ‘We Connect Plus’ gibi özelliklere ulaşabilecekler. ‘We Connect’ ücretsiz olarak sunulmasına karşın ‘We Connect Plus’ sadece ilk yıl ücretsiz olarak kullanılabilecek.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

We Connect özelliklerine baktığımızda, akıllı telefon üzerinden park durumundayken kapıların ve ışıkların durumunu kontrol etmek mümkün. Ayrıca araç içi uygulamalarla uygun park yerleri bulunabiliyor ve restoranlardan benzin istasyonlarına kadar pek çok yer için özel teklifler sunulabiliyor. We Connect özelliklerine ek olarak We Connect Plus ile çevrimiçi trafik yoğunluğuna göre rota hesaplama, harita güncelleme, internet radyosu ve hırsızlık önleme sistemi bulunuyor.

Passat’ta kullanılacak yeni iç tasarımda ise yeni Golf’e benzer tasarım detayları öne çıkıyor. Tamamen yeni olan direksiyonda orta kısım küçülerek tuşlara daha fazla yer verilmiş. Orta konsolda yer alan saat yerine de Passat logosunun koyulması dikkat çeken detaylar olarak göze çarpıyor.

2020 VW Passat
2020 VW Passat

Yeni Volkswagen Passat İç Tasarım Yorumları, Araba Habercisi Dergisi.

2020 VW Passat, Passat Yeni Tasarım, Passat Yorumları, Passat Sürüşleri, Araç Testleri.

Yeni Volkswagen Passat iddialı özellikleriyle geliyor.
Mercedes A Serisi Sedan tüm dengeleri bozdu.
Yeni Peugeot 2008 sınıfı gibi küçük kalmaz.
Yerli Malı Yeni Renault Clio Eylül Sonu Satışa sunuluyor.
Sınıfının Lideri Nissan Qashqai 160 beygir oldu.
Ford’un yepyeni ticari araçları Türkiye yollarına çıktı.
Renault Kadjar yenilendi hiç olmadığı kadar iddialı geldi.
1000 beygirlik Ferrari elektriğin gücünü kullanıyor.
Mercedes AMG GTR Roadster nefes kesen olmuş.
Bu kamyon yürüyen bir bilgisayar: Nikola TWO

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba