Volvo’nun Amiral Gemisi XC90 Yenilendi!

Yeni Volvo XC Yorumları Neler
Yeni Volvo XC Yorumları Neler

Yeni Volvo XC Yorumları Neler, 2020 Volvo XC90 Yorumları. Yeni XC90 Fotoğrafları, Yeni Volvo XC90 Tanıtıldı, 2020 Volvo XC90 özellikleri, haberde. Yeni Volvo XC90 ortaya çıktı. Volvo’nun hibrit motorlarıyla ilk olarak XC90 sayesinde tanışmıştık. Ufak tasarım değişiklikleriyle birlikte Volvo XC90 hibritin motoru da yenilendi. Volvo 2.0 litre hacmindeki 235 beygirlik dizel motorunu 48 voltluk bir akü, KERS kinetik enerji geri kazanım sistemi ve entegre bir marş jeneratörü ile birleştiriyor. Bu sistem dünya üzerindeki diğer araçlara göre %15’e varan bir yakıt tasarrufu sağlıyor. Yeni Volvo XC Yorumları Neler?

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Volvo XC90 yavaşlarken veya dururken KERS sistemi devreye giriyor. Bu sistem tarafından kazanılan enerji aküde elektrik olarak depolanır. Bu depolanan elektrik enerjisi, motorun hızlanma sırasındaki performansını arttırmak, farlar ve ses sistemi gibi yardımcı fonksiyonları güçlendirmek için kullanılır. Bu teknoloji 2020 yılında XC90 modellerine uygulanacak.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni XC 90‘ın T8 benzinli elektrikli plug-in hibrit güç aktarma sistemi, geliştirilerek yüksek voltajlı akünün kapasitesi 10.4 kWh’den 11.8 kWh’e çıkartılmıştır. Bu da aracın menzilinin yaklaşık 100 km artarak 460 km olması anlamına geliyor. Bu menzil şehirler arası yol için şimdilik gayet yeterli duruyor.

Yeni Honda Civic’e 1 Litrelik VTEC Geliyor!

Bu aracın en önemli teknolojik özellikleri arasında sesle çalışan kumandalı 9 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, navigasyon sistemi ve Volvo On Call servis platformuna erişim yer almaktadır. Ayrıca City Safety özelliği ise aracı çok sayıda kazadan kurtarır ve bir çarpışma olursa bu çarpışmadan en iyi şekilde çıkmayı sağlar. Standart olarak sunulan diğer ekipmanla ise elektronik bagaj kapağı, Led farlar, park kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırmakta.

2020 Skoda Fabia Yeni 2 Paketle Geliyor!

Volvo Satış Müdürü Matt Galvin yaptığı açıklamada, ‘XC90 bizim markamızın yükselişini sağladı. Çok fazla ödül alan modelimiz SUV segmentinde hala liderliği koruyor. Volvo XC90’da yaptığımız değişiklikler aracın popülerliğini tazelemek ve yeni motor teknolojilerimizden yüksek verim alabilmek için yapıldı’ dedi.

Yeni XC90 4 farklı motor seçeneğiyle geliyor. Yeni 235 beygire sahip B5 hafif hibrit dizel, 250 beygirlik T5 benzinli, 310 beygir güce sahip T6 benzinli ve son olarak 390 beygirlik çift motorlu T8 benzinli hibrit. Tüm XC 90 modelleri sekiz vitesli otomatik şanzımana ve dört çekişli tekere sahiptir.

Yeni Volvo XC Yorumları Neler?

Konuşan Araba: Mercedes Benz GLC 200 Testi!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba