Fabrikada yenilenmiş ikinci el araba dönemi Nisan ayında başlıyor! İkinci elin kaderi değişir mi?

yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault
yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault

Fabrikada yenilenmiş ikinci el araba dönemi Nisan ayında başlıyor! İkinci elin kaderi değişir mi? yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault.

INSTAGRAM HESABIM

Fabrikada yenilenmiş ikinci el araba dönemi Türkiye’de de başlıyor. Bu tip bir yenileme en çok ikinci el otomobil satın alırken otomobilin nasıl olduğu yönünde tereddüt yaşayanların endişelerini sona erdirecek.

İkinci el otomobillerin yenileme işlemi Bursa’daki Oyak Renault Fabrikası’nda yapılacak. 2023 yılının başında başlayacak yenileme işleminde 6 yaşa kadar olan otomobiller kullanılacak. Hemen sonrasında bu işlemler 10 yaşındaki otomobilleri de kapsayacak. Yenilenmiş ikinci el otomobillere Renault tarafından tıpkı sıfır otomobillerde olduğu gibi iki yıl garanti verilecek.

Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” diyerek bu gelişmeyi duyurdu. Detayları gazetelerden okudum, bu bilgileri Hürriyet Gazetesi’nde gördüm.

Nisan ayından itibaren Oyak Renault Fabrikası’nda deneme üretimleri başlıyor. İlk etapta bir yılda 30 bin adet yenilenmiş ikinci el otomobil satılacak. Öncelik Türkiye’de üretilen Renault Megane Sedan ve Renault Clio modellerine verilecek. Ardından Renault markasının ithal ettiği araçlara geçilecek. Dacia modellerinin de fabrikada yenilenmiş olarak satılmasını ikinci gelişme olarak bekliyorum.

Fiat Egea Sedan Easy modelinin Aralık ayında bulunurluğu nasıl olacak? Tofaş planlamayı nasıl yapıyor?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Dergilik uygulamasında bir sıkıntı var, düzelince yazacağım.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault.

yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault

yenilenmiş ikinci el araba Oyak Renault.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba