Yerli Otomobil Avrupa Basınında Manşetlerde

Yerli Otomobil, Türkiye’nin Otomobili, Yerli Oto, Yerli Araba. Türkiye’nin Otomobili Avrupa’nın en önemli haberlerinden biri olarak manşetlere yerleşti. Yerli Otomobil Avrupa Basınının Manşetlerinde.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Avrupa otomotiv sektörü tarafından yakından takip edilen Europe Auto News’in manşeti Türkiye’nin Otomobili. Yerli Otomobil Avrupa Basınının Manşetlerinde.

Yerli Otomobil Tanıtıldı! Yolu Açık Olsun.

Yerli Otomobil benim için ne ifade ediyor?

Bunu aslına bakarsanız instagram hesabımda bir video ile anlattım. Yerli Otomobil benim için partiler üstü bir çalışma. Siyaset üstü bir araba. Çünkü partiler değişecek, siyasiler değişecek ama Yerli Otomobil kalacak. Benim Yerli Otomobil konusuna bakışım budur.

Şu prototipi almışız, İtalya’da üretilmiş, yabancı tasarlamış işini de geçmek lazım. Bugün otomotiv sektöründe Mercedes Benz ile en büyük rakibi BMW ortak oldu. Fransa, Amerika ve İtalya markaları tek bir çatı altında buluştu. Yerli Otomobile lütfen bu şekilde bakın. Marka bizim, kuranlar ve işi yürütenler bizim.

Yerli Üretim Yeni Hyundai i10 Avrupa Fiyatları Açıklandı!

Türkiye’nin Otomobilini kimler üretiyor?

Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell ve Zorlu Holding tarafından kurulmuş bir şirketten söz ediyoruz. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG profesyonel bir şekilde işleyen ve her şeyden önce para kazanması gereken bir şirket.

Yerli Otomobil Başarılı Olur mu?

Avrupa Otomotiv Pazarında elektrikli otomobillerin satışları tam olarak 2021 yılında başlayacak. 2020’nin ikinci yarısından itibaren daha çok elektrikli araba konuşacağız. Durum böyleyken 2022 yılında yollara çıkacak olan Elektrikli Yerli Otomobil ile bu dev endüstrinin tam ortasında yer alacağız. Başarılı olmamız için adımlar tam doğru zamanda atıldı. Elektrikli çağa 5 farklı model ve her keseye hitap eden ürünlerle katılacağız.

Yerli Otomobil Avrupa Basınının Manşetlerinde.

Her sabah Avrupa otomotiv pazarında neler oluyor diye merak ettiğim ve ziyaret ettiğim haber kanallarında Yerli Otomobil’in manşetlerde olduğunu görmek gurur veriyor. Başka hiçbir şeye değil, duyduğum gurura bakıyorum.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba