Skoda Kamiq 2020 Başında Türkiye Yollarına Çıkıyor!

Skoda Kamiq, Yeni Skoda Kamiq, 2020 Skoda Kamiq. Skoda’nın SUV model gamında Karoq ile Kodiaq arasında yer alan Kamiq, sunduğu fonksiyonellik ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Skoda Kamiq, 2019 yılında Skoda’nın Scala gibi yeni tasarım dilini yansıtan bir model olarak beğeni topluyor. Skoda Türkiye iddialı SUV modelin 2020 yılının başında yola çıkacağını açıkladı. 2020 Skoda Kamiq Satışa Sunuluyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Skoda Kamiq satışa dört farklı donanım seviyesiyle sunuluyor. Bunlar, S, SE, SE L ve Monte Carlo. Giriş seviyesi olan Skoda Kamiq S bile sunduğu özelliklerle göz dolduruyor. 16 inç alaşım jantlar, LED ön ve arka farlar, 6,5 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve Skoda e-Call sistemi standart olarak sunuluyor. SE donanım seviyesinde ise ek olarak 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto uyumu, arka park sensörleri, hız sabitleme sistemi, far ve yağmur sensörleri ekleniyor.

Skoda Türkiye Scala’yı Resmen Açıkladı!

2020 Skoda Kamiq Satışa Sunuluyor.

SE L donanım seviyesinde ise 9.2 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Kör Nokta Algılama sistemi ekleniyor. Ayrıca modelin iç kısmında gümüş renkli alüminyum dekoratif kaplamalar ve dış tasarımda da karartılmış arka farlarla farklılaşıyor. Daha sportif bir görünüm için ise Skoda Kamiq Monte Carlo her donanım seviyesinde ek paket olarak sunuluyor. Panoramik cam tavan, özel 18 inçlik antrasit renkli alaşım jantlar ve iç mekanda yer alan kırmızı LED ortam aydınlatma sistemiyle birlikte gelen parlak siyah detaylara sahip.

Yerli Otomobil Avrupa Basınında Manşetlerde

3 Benzinli 1 Dizel Motor Seçeneği Sunuluyor

Skoda Kamiq modelinde dört farklı motor seçeneği sunuluyor. Bunlarda üçü benzinli biri ise dizel olarak öne çıkıyor. Benzinli motor seçeneklerinde yer alan 1.0 TSI motor iki farklı güç seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bunlar 95 ve 115 beygir olarak dikkat çekiyor. 1.5 TSI motor seçeneğinde ise 150 beygir güç üretiyor. Hem 115 beygirlik 1.0 TSI hem de 150 beygirlik 1.5 TSI motor seçeneğinde yedi ileri DSG şanzıman tercih edilebiliyor. Tek dizel seçenek ise 1.6 TDI motor olarak öne çıkıyor. Dizel motorun gücü ise 115 beygir olarak belirtiliyor. Dizel motor seçeneğinde de yedi ileri DSG şanzıman tercih edilebiliyor.

Skoda Kamiq Avrupa fiyatları nasıl?

Skoda Kamiq, İngiltere’de 17.700 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlanacak. En üst donanım seviyesinde ise seçilen opsiyonlarla beraber 22.000 Sterlin seviyelerine kadar fiyatı çıkabiliyor.

2020 Skoda Kamiq Satışa Sunuluyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba