Yerli Otomobil Euro NCAP Testi 5 Yıldıza Hazır Olacak

Yerli Otomobil Euro NCAP Testi.
Yerli Otomobil Euro NCAP Testi.

Yerli Otomobil, Türkiye’nin Otomobili, Yerli Oto, Yerli Üretim, Yerli Otomobil 2020, 2020 Yerli Otomobil. Yerli Otomobil Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG tarafından Euro NCAP 5 Yıldıza Hazır olarak üretilecek. Yerli Otomobil Euro NCAP Testi.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Yerli Otomobil Haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG Yerli Otomobili gündem maddesi olarak tutmayı başararak bence çok önemli bir iş yapıyor.

Euro NCAP Sınıfının En iyi Arabalarını Açıkladı!

Yerli Otomobil Euro NCAP Testi

Yerli Otomobil Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG tarafından Euro NCAP 5 Yıldıza Hazır olarak üretilecek. Euro NCAP 5 Yıldız Türkiye’nin Otomobilinin unvanlarından biri olacak. Yüksek çarpışma dayanımı, aktif ve pasif güvenlik ögeleri ve ileri sürücü destek sistemleri ile 2022 yılının Euro NCAP 5 Yıldız güvenlik normlarını sağlayacak.

2019’un En Çok Otomobil Satan Markası Renault oldu

Yerli Otomobil’in Teknik Özellikleri Neler?

Yerli Otomobilinin Arkadan çekişli (RWD) versiyonlar 200 beygir gücü; tüm tekerleklerden çekiş (AWD) sunan versiyonlar ise 400 beygir gücü sunarak her yola güvenle çıkmanızı sağlayacak deniyor. AWD çekiş sistemi ile 0 -100 km/saat hızlanmasını sadece 4.8 saniyede tamamlayarak hayalini kurduğunuz performansı her gün yaşayacaksınız. RWD çekiş sistemine sahip otomobiller ise 100 km/saat hıza 7.6 saniyede ulaşarak beklentilerinizin ötesinde performans sunacak. Gelişmiş Lityum-iyon batarya teknolojisi, batarya yönetim sistemi ve aktif termal yönetim sistemleri sayesinde 8 yıl boyunca pil garanti güvencesine sahip olacaksınız.

Bu Yıl Satışa Sunulacak 25 Arabayı Biliyor Musunuz?

Yerli Otomobil’in Menzili Ne Kadar?

Yerli Otomobil 300+ km veya 500+km menzil sağlayan pil konfigürasyonlarından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilecek, yüksek enerjili Lityum-iyon pil teknolojisinin sunacağı menzil ile uzun yolculukları dahi dilediğiniz gibi planlayabileceksiniz. %100 şarj ile yola çıkarak İstanbul’dan İzmir’deki akrabalarınıza veya Ankara’dan Antalya’daki yazlığınıza kesintisiz bir seyahat ile ulaşabileceksiniz. Gelişimine öncülük edeceğimiz yaygın şarj altyapısı sayesinde otomobilinizi evinizde, ofisinizde veya yolunuzun üzerindeki istasyonlarda şarj edecek, hızlı şarj ile 30 dakikadan kısa sürede %80 pil doluluk seviyesine ulaşabileceksiniz. Uzun yolculuklarda kısa bir kahve molası verip, hem kendinizi hem de otomobilinizi şarj ederek rotanıza devam edebileceksiniz.

Yerli Otomobil Euro NCAP Testi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba