Her Keseye Uygun Yerli Otomobil Olacak mı? Yerli Hafif Ticari Var mı? Teknik Özellikleri nasıl?

Yerli Otomobil Kompakt SUV.
Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Yerli Otomobil, Yerli Oto, Yerli Araba, Türkiye’nin Otomobili Hafif Ticari Araç, Yerli Hafif Ticari Araç Geliyor, Yerli Otomobil Kompakt SUV, Yerli Otomobil Kasa Tipleri Neler? Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Yerli Otomobil ile ilgili gelişmeler son hızla devam ediyor. Yerli Otomobil Fabrikası temel atma töreni de gerçekleşti. Peki Türkiye’nin otomobilinde kasa tiplerinin neler olduğunu biliyor musunuz? Yerli Otomobil Kasa Tipleri Neler? Yerli Otomobil. Yerli Oto. Yerli Araba. Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin Otomobili Kasa Tipleri Neler Olacak?

Türkiye’nin Otomobili ile ilgili gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG CEO’su Gürcan Karakaş liderliğinde ilerleyen Yerli Otomobil’de Kasa Tipleri sayısı kaç tane olacak?

Yerli Otomobil Segment Tipleri. Yerli Otomobil Kasa Tipleri Hangileri?

C Segment Kompakt SUV

C Segment Kompakt Sedan

C Segment Kompakt HB

C Segment Kompakt MPV

C Segment Kompakt Hafif Ticari Araç

B Segment Küçük SUV

Yeni Opel Corsa’nın giriş ve full donanımlı seçeneklerinde kampanya yapıldı! Corsa 166 bin TL oldu!

Yerli Otomobil Teknik Özellikleri Nasıl?

AWD çekiş sistemi ile 0 -100 km/saat hızlanmasını sadece 4.8 saniyede tamamlayarak hayalini kurduğunuz performansı her gün yaşayacaksınız. RWD çekiş sistemine sahip otomobiller ise 100 km/saat hıza 7.6 saniyede ulaşarak beklentilerinizin ötesinde performans sunacak. Arkadan çekişli (RWD) versiyonlar 200 beygir gücü; tüm tekerleklerden çekiş (AWD) sunan versiyonlar ise 400 beygir gücü sunarak her yola özgüven ile çıkmanızı sağlayacak.

Yerli Otomobil 4×4 olacak mı?

Otomobilin standart konfigürasyonunda yer alacak arkadan çekiş (RWD) sisteminin yanı sıra ön aksta yer alan ikinci elektrikli motor ile tüm tekerleklerden çekiş (AWD) sistemi zorlu hava ve yol koşullarında seyahat edecekler için daha iyi bir çekiş sağlayacak. Yüksek çarpışma dayanımı, aktif ve pasif güvenlik ögeleri ve ileri sürücü destek sistemleri ile 2022 yılının Euro NCAP 5 Yıldız güvenlik normlarını sağlayacak.

Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Yerli Otomobil Kompakt SUV.
Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Yerli Otomobil Kompakt SUV.

Yerli Otomobil Kompakt Sedan.

Yerli Otomobil Kompakt SUV.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba