Ford Trucks’ın Batı Avrupa Pazarına Yönelik Planları Hızlandı Yedi Ülke İçin Görüşmeler Başladı!

Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün: “Ford Trucks’ın Batı Avrupa pazarına yönelik planlarımızı öne aldık, 7 ülke için bayilik görüşmelerine başladık” dedi. Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX

Ford Otosan FMAX Kamyon, Ford Trucks FMAX, Ford FMAX Yorumları, Ford FMAX Haberleri, Kamyon Haberleri, Otomobil Haberleri, Araba Haberleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Ford Trucks’ın Batı Avrupa açılımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, şunları kaydetti:

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün

Ford Trucks Ford Otosan’ın geleceği için çok önemli bir girişim. 2010 yılından bu yana Ford Trucks işine yaptığımız yatırımın en önemli noktasındayız. Uluslararası pazarlarda büyümemizi Orta Doğu, Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerin ardından Orta ve Doğu Avrupa’da gerçekleştirdiğimiz bayi açılışlarıyla sürdürdük.

Ağır ticari pazarının Rusya ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesine kaydığı bir dönemde bu pazarlarda oldukça güçlü bir duruş sergileyerek hem farklı pazarlardaki tecrübelerimizi zenginleştirdik hem de uluslararası bir marka olarak sektörün radarında daha da görünür hale geldik.

Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü

IAA Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda dünya prömiyerini yaptığımız yeni çekicimiz F-MAX’in ağır ticari araç sektörünün en saygın ödüllerinden olan ‘Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü’nü kazanması Ar-Ge alanındaki gücümüzün ve yetkinliğimizin global düzeyde de takdir edilmesini sağladı.

Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve İnönü fabrikamızda üretilen çekicimizin kazandığı başarının ardından Avrupa’dan 70’e yakın bayilik talebi aldık. Bunun üzerine Batı Avrupa pazarına yönelik planlarımızı öne çektik ve İspanya, İtalya, Portekiz öncelikli olmak üzere 7 yeni ülke için bayilik görüşmelerine başladık. Avrupa pazarında büyümek ihracat fırsatlarımızı geliştirecek. Ford Otosan olarak uluslararası başarılara imza atmaya ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz.”

Ford’un tek ağır ticari araç üreticisi olarak uluslararası büyümemizi sürdüreceğiz

Ford Motor Company’nin global düzeydeki kapsamlı yeniden yapılandırma çalışmalarının sonucunda Brezilya’daki fabrikasını kapatarak Güney Amerika’da ağır ticari araç üretimine son verme kararının ardından Ford Trucks, şirketin bu alanda tek geliştirme ve üretim merkezi haline geliyor.

Haydar Yenigün, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Ford’un ağır ticari araçlar ve ilgili dizel motor ve motor sistemleri için küresel mühendislik merkezi olan Ford Trucks, sadece Türkiye’de değil, Avrupa ve Kuzey Amerika dahil tüm potansiyel ihracat pazarlarında rekabet edecek ürünler sunabilmek için ileri teknolojiler üretiyor.

Ar-Ge ve üretimdeki başarımız, şu anda 36 ülkeye dağılan ve hızla büyüyen yapılanmamız ile yolumuza devam ediyoruz. Yeni dönemde de şirketin global düzeydeki tek ağır ticari araç geliştiricisi ve üreticisi olarak uluslararası pazarlardaki etkili büyümemizi rahatlıkla sürdürecek altyapı, yetkinlik ve deneyime sahibiz” diye konuştu.

[irp posts=”2990″ name=”Volvo XC40 D4 AWD Kadın 1 Erkek Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında”]

Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX

Araba Habercisi Murat Tosun

Araba Test: İddaalı Kompakt SUV Volvo XC40 D4 AWD 1 Kadın 1 Erkek Testi!

Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX, Ford Otosan Ford Trucks, Ford Otosan Kamyon, Ford Kamyonları, Ford FMAX, FMAX Yorumları, FMAX Bayilik, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX, Ford Otosan Ford Trucks, Ford Otosan Kamyon, Ford Kamyonları, Ford FMAX, FMAX Yorumları, FMAX Bayilik, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Yılın Kamyonu Ford Trucks FMAX

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba