0 km arabalarda verginin vergisi dönemi biter mi? Eylül ayından itibaren Vergi Reformu çok konuşulur!

0 km araba vergileri Ağustos 2023
0 km araba vergileri Ağustos 2023

0 km arabalarda verginin vergisi dönemi biter mi? Eylül ayından itibaren vergi reformu çok konuşulur! 0 km araba vergileri Ağustos 2023.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması gazetelerin manşetlerinde yer aldı. Orta Vadeli Program (OVP) çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı açıklamada ayrıca “bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim açıklamasını da yaptı. Yılmaz ayrıca, 10 Eylül 2023 tarihine kadar programı açıklamayı planladıklarını da ifade etti.

Peki otomotiv vergilendirme sistemi hakkında ne olabilir? İş dünyası temsilcileriyle yapılan toplantının ardından vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması yapıldı. Burada vergi sisteminin modernize edilmesi ve sadeleştirilmesinden bahsediliyor. Yapılan açıklamalar arasından bir tanesine baktığım zaman karşıma çıkan şu oldu: “Verginin vergisinin ödenmesi gibi bir durum var. Değişken olmayan, belirli kuralları olan, kalıcı, güven veren, adil vergi sistemi istiyoruz.”

Hepimizin bildiği gibi sıfır kilometre otomobillerde verginin vergisi uygulaması karşımıza çıkıyor. 0 km bir arabada vergisiz fiyata önce ÖTV ekleniyor. Bunun ardından KDV eklenerek arabanın satış fiyatı belirleniyor.

Neler olur gerçekten bilmiyorum, bu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama Vergi Reformu lafını bu ayın sonundan itibaren çok sık bir şekilde duymaya başlarız gibi görünüyor.

FIAT EGEA SEDAN PARASINA 0 KM SKODA OCTAVIA

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

0 km araba vergileri Ağustos 2023.

0 km araba vergileri Ağustos 2023

0 km araba vergileri Ağustos 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba