Yenilenen Seat Ateca Aralık kampanyasında neler var? Seat Ateca modelinde 14 bin TL indirim yaptılar!

2020 Ateca kampanyası
2020 Ateca kampanyası

2020 Ateca kampanyası, Yeni Ateca kampanyası, Seat kampanyaları Aralık, Doğuş Oto kampanyaları aralık, Seat ibiza kampanyası.

SEAT’tan Cazip Yıl Sonu Fırsatları duyuruldu! Yenilenen Seat Ateca kampanyası açıklandı! 2020 Ateca kampanyası, Yeni Ateca kampanyası, Seat kampanyaları Aralık, Doğuş Oto kampanyaları aralık, Seat ibiza kampanyası.

Instagram Hesabım

SEAT, yenilenen SUV modeli Ateca ve ikonik modeli Ibiza için Aralık ayına özel cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya ile Yeni Ateca’nın FR ve Xperience donanımlı versiyonları 355 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla; Ibiza’nın Style donanımlı versiyonu ise 161 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla satışta.

Seat Ateca modelinde 14 bin TL indirim yaptılar!

Yeni SEAT Ateca 1.5 TSI 150 HP DSG Xperience ve FR versiyonu Aralık ayına özel 14 bin TL’lik indirimle 355 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor. Full LED far sistemi, Dijital gösterge paneli, geri görüş kamerası, karartılmış arka camlar ve ön çarpışma uyarısı gibi özellikler Ateca modelinde standart olarak sunuluyor. Fiyat indirimine ek olarak tüm Ateca modellerinde 100 bin TL için, 12 ay vadede, yüzde 0 faiz oranı ile özel taşıt kredisi imkanı bulunuyor.

Araba Habercisi Dergisi’nin 23. Sayısı Nerelerden Okunur? Derginin 23 Sayısı birden dergiliklerde!

Seat Ibiza modelinde 8 bin 500 TL indirim yaptılar!

Ibiza modelinin yeni 1.0 lt Evo 80 HP Style versiyonu ise 8 bin 500 TL indirimle, 161 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor. Style donanım seviyesinde yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi, arka park sensörleri, otomatik klima, otomatik yanan kısa farların yanı sıra, yüksek kaliteye ve çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik dokunmatik ekran da standart olarak yer alıyor.

Yeni Ateca ve Ibiza’ya özel kampanyalar sınırlı sayıda araç için 02 Aralık 2020 – 31 Aralık 2020 tarihlerinde kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında devam edecek. Kredi ve finansman şart ve seçenekleri VDF tarafından sağlanmaktadır. Doğuş Otomotiv fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanyalar hakkında daha detaylı bilgiye www.seat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiat Egea Cross’un fiyatı nasıl olacak? Yepyeni fotoğraflarla birlikte Fiat Egea Cross’un fiyatları belli oldu!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba