Yerli Üretim Renault Clio ve Renault Megane modelleri için yılın son ve önemli kampanyası açıklandı!

Clio kampanya

Renault kampanyaları, Renault Clio kampanyaları, Renault Megane kampanyaları, Clio kampanya, Megane kampanya.

Yerli Üretim Renault Clio ve Renault Megane modelleri için yılın son ve önemli kampanyası açıklandı! Renault’dan Aralık ayında avantajlı fiyat fırsatlarını açıkladı! Renault Clio modeli için iddialı kampanya var! Renault kampanyaları, Renault Clio kampanyaları, Renault Megane kampanyaları, Clio kampanya, Megane kampanya.

Instagram Hesabım

Yılın son ayında bir Renault sahibi olmak isteyenler, avantajlı fiyat fırsatlarıyla buluşuyor. Aralık ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki Renault bayilerine gelenler, sınırlı sayıdaki Yeni Clio modelleri için 20.000 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanabilecek. 15.000 TL peşinat tutarı yatıranlar ise, teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonlarında fiyat sabitleme imkanı yakalayacak.

Lansmanından bu yana büyük beğeni toplayan Yeni Clio, 152.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Kadjar’da ise 25.000 TL’ye varan indirim fırsatı var. Sınırlı sayıdaki Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg versiyonu da Aralık ayı boyunca perakende satın alımda geçerli 190.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla müşteriler ile buluşacak.

Fiat Egea Sedan için düzenlenen yılın son kampanyası TOFAŞ tarafından açıklandı! İşte o kampanyanın detayları!

Dacia’da yılın son ayı cazip fiyatlarla geldi

Aralık ayında Dacia yetkili satıcılarına gidenleri cazip fiyat avantajları karşılıyor. Minimum 10.000 TL peşinat yatıranlar, tüm Duster versiyonları için fiyat sabitleme imkânı elde ediyor. Sınırlı sayıdaki tüm Dokker versiyonlarında ise 15.000 TL’ye varan indirim fırsatları sunuluyor. Dacia Duster 165.900 TL, Dokker 114.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Sandero ve Sandero Easy-R’da kaçırılmayacak fiyatlar açıklandı. Yılın son ayında sınırlı sayıdaki Sandero Ambiance 1.0 Sce 75 bg versiyonu, perakende satın alımda geçerli 126.400 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda Sandero Stepway Turbo 90 bg Easy-R versiyonu ise Aralık ayı boyunca 154.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla sahipleriyle buluşuyor.

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba