Eylül Ayında Gelecek Yeni Nissan Qashqai’den Beklentim Ne?

Nissan Qashqai, Yeni Nissan Qashqai, 2020 Nissan Qashqai, Nissan Qashqai Dizel Otomatik, Nissan Dizel Motoru Bıraktı. 2020 Nissan Qashqai Dizelsiz Gelecek.

Nissan tarafından SUV modellerin hızlı bir şekilde yenilenmesine karar verilmişti. Bu yolda ilk olarak yenilenen Nissan Juke markanın en büyük kozu olacak. Altı aydan kısa bir süre içinde büyük SUV Nissan X-Trail yenilenecek. Markanın ülkemizdeki en önemli kozu olan Nissan Qashqai ise Eylül ayında yenilenecek ve hemen ardından satışa sunulacak. 2020 Nissan Qashqai Dizelsiz Gelecek.

youtube.com/msemedya

Nissan cephesinde çok hızlı gelişmeler olmaya devam ediyor. Markanın satışlarının neredeyse tüm pazarlarda ciddi oranlarda düşmesini ardından Nissan Yönetimi harekete geçti. Her ne kadar Nissan Yöneticileri satış rakamlarını değil sürdürebilir başarının peşindeyiz dese de bunun tersi ataklar gelmeye devam ediyor.

Passat mı? 508 mi? Superb mi? Insignia mı?

2020 Nissan X-Trail geliyor.

Nissan öncelikli olarak kozlarını yenilenen Nissan Juke modeliyle oynayacak. Bu modelin elde edeceği başarının satış rakamlarının yönünü yukarıya doğru çevirmesi bekleniyor. Bu modelin satışları sürerken altı ay içinde Büyük SUV Nissan X-Trail yenilenerek satışa sunulacak. Bu yenilemenin Mayıs ayına kadar yapılması bekleniyor.

2020 Nissan Qashqai Eylül’de geliyor.

2020 Nissan Qashqai dünya basınında yer alan haberlerden takip ettiğim kadarıyla Eylül ayında yenileniyor. Eylül 2020’de Yenilenecek Olan Nissan Qashqai hemen ardından satışa sunulacak. Ancak Yeni Nissan Qashqai beklentisi içinde olanlar için hoşlarına gitmeyecek bir gelişmenin olduğu da dünya basınında yer aldı. Açıklanan bilgilere göre Nissan dizel motora veda ediyor. Özellikle ülkemizde dizel otomatik seçeneğiyle çok başarılı satış rakamları elde eden Nissan Qashqai artık bu özelliği olmadan yoluna devam edecek. Nissan yönetimi dizel yerine hibrit ve elektrikli araçlara yönelecek. Özellikle hibrit seçeneğiyle dizel motorun boşluğu doldurulabilir.

Burada en önemli konu Nissan yönetiminin bu önemli SUV modeli nasıl yenileyecekleri olacak. Genlerine bağlı kalma yolunu diğer Nissan model yenilemelerine baktığım zaman tercih edeceklerini düşünmüyorum. Bunun yerine Juke ve Micra modellerinde gördüğümüz değişimin izinden gideceklerdir. Ancak bu iki modele göre çok daha iddialı bir tasarım olmalı. Peugeot 3008’in yenilenmesiyle birlikte yaşattığı etkiyi Nissan Qashqai modeli de yaşatmalıdır.

2020 Nissan Qashqai Dizelsiz Gelecek.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba