Yeni Opel Corsa’nın Fiyatları Açıklandı! Corsa Kaç Para? Tam Elektrikli Corsa da Yolda!

2020 Opel Corsa Kaç Para
2020 Opel Corsa Kaç Para

2020 Opel Corsa Kaç Para? Opel Corsa’nin tam elektrikli versiyonunun açıklanmasının ardından, benzinli ve dizel motorlara sahip Corsa’nın fiyatları açıklandı. Yeni Corsa, Ocak ayından itibaren bayilerde yerini alacak. Mevcut Corsa’daki en verimli versiyonlardan bile daha az karbon emisyonuna sahip motor seçenekleriyle satışta olacak. 2020 Opel Corsa Kaç Para?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Yeni Opel Corsa, İngiltere’de 15.550 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlayacak. Giriş modelinde 5 vitesli manuel şanzımana sahip 1.2 litrelik benzinli motorla 75 beygirlik güç sunuyor. Dizel versiyonları ise 17.560 Sterlin’den başlayacak. Dizel motor seçeneğinde giriş modeli ise 1.5 litrelik 102 beygirlik SE donanımındaki versiyon olacak.

B sınıfında oldukça dolu bir donanım seviyesi sunan Corsa’nın giriş modeli olan SE donanımı sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. 7 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, deri düz tabanlı sportif direksiyon simidi, LED gündüz farları ve full LED farlar standart olarak sunuluyor. SE donanımında arka camların elektrikli olmaması ise önemli bir eksiklik olarak öne çıkıyor.

Giriş seviyesinin bir üstündeki donanım seviyesi olan SRi donanımında ise SE donanımına ek olarak LED ön sis farları, elektrikli arka camlar, Opel E-Call sistemi, siyah tavan kaplaması, renkli arka camlar, spor modu, LED stop lambaları ve arka park sensörleri yer alıyor. Elit Nav donanımında ise kumaş-deri kombinasyonlu döşeme, geri görüş kamerası, ön-arka park sensörleri, ışık ve kış paketi bulunuyor. Opel Corsa’nın en üst donanım seviyesi olan Ultimate Nav seviyesinde ise 10 inçlik multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. Ayrıca masaj fonksiyonlu deri koltuklar, IntelliLux LED Matrix Farlar, Radar paketi, anahtarsız giriş ve çalıştırmanın yanı sıra elektrikli park freni de bulunuyor.

Giriş seviyesinde 1.2 litrelik 75 beygir güce sahip benzinli manuel Opel Corsa SE 15.550 Sterlin fiyat etiketine sahip. En üst donanım seviyesine sahip 1.2 litrelik 100 beygir güce sahip 8 ileri otomatik şanzımanlı Opel Corsa Ultimate Nav ise 25.990 Sterlin’e satışa sunulacak.

2020 Opel Corsa Kaç Para? Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba