2020 Opel Insignia Eylül’de Cep Dostu Tüketim Sonuçlarıyla Gelecek

2020 Opel Insignia Yakıt Tüketimi
2020 Opel Insignia Yakıt Tüketimi

Yeni Insignia, Opel Insignia, 2020 Insignia, Yeni Opel Insignia, 2020 Opel Insignia, Opel Yeni Modeller, 2020 Opel Insignia Yakıt Tüketimi.

Yeni Opel Insignia bilindiği gibi Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Opel’in amiral gemisi iddialı tüketim rakamlarıyla sınıfının öne çıkan modellerinden biri olabilir. 2020 Opel Insignia Yakıt Tüketimi.

Youtube Kanalımız

2020 Opel Insignia Yakıt Tüketimi.

Yeni Opel Insignia, 100 g/km gibi düşük CO2 emisyonu sağlayan güçlü motorları sayesinde yüzde 18’e kadar daha az yakıt tüketiyor. Yeni GSi modeli de Insignia ailesine katılıyor.

Gelecek ay satışa sunulacak olan yeni Insignia, segmentindeki yakıt açısından en verimli araçlardan biri olmuş durumda. Düşük sürtünmeli şanzımanı, elektro-hidrolik fren güçlendiricisi, mekatronik süspansiyonu ve dört tekerlekten çekiş özellikleri ile yeni Insignia sınıfında lider özelliklere sahip bir araç olarak geliyor.

Yeni Insignia motor serisi, 1.4 litrelik 145 beygirlik benzinli motor ve 1.5 litrelik 122 beygirlik dizel motor seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Üç silindirli motorları bir önceki nesline göre 50 kg daha hafif olarak üretilmiştir. Bu motor seçeneklerine ek olarak, 2.0 litrelik 200 beygire ve 230 beygire sahip iki benzinli motor ve yıl içinde piyasaya sürülecek olan 2.0 litrelik dört silindirli dizel motorlar bulunuyor.

Opel ilk defa 2.0 litrelik motor seçeneklerinde silindiri devre dışı bırakma özelliği eklemiştir. Sürücü çok fazla güce ihtiyaç duymadıkça, silindirler devre dışı kalır ve bu da yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltır. Bunun yanında düşük sürtünmeli şanzımanı sayesinde konforlu ve kesintisiz vites geçişi sağlar.

Sınıfının lideri olan IntelliLux LED teknolojisi, Insignia’nın farlarında ilk kez kullanılmıştır. Opel’e özel olarak üretilmiş olan sistem yüksek enerji verimliliği ve geceleri daha güvenli sürüş deneyimi sağlıyor. IntelliLux teknolojisi, gece sürüşü sırasında milisaniyeler içerisinde otomatik olarak uzun ve kısa seçenekleri arasında geçiş yapabilir.

Yeni Insignia segmentinde lider teknoloji ve ekipmanlara sahiptir. Sürücü rahatlığı için araç 7 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, Navi Pro sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto özellikleri ile donatılmıştır.

2019 Yılında Türkiye’de hangi SUV kaç tane sattı?

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba