Cenevre Otomobil Fuarı 2020 İptal Edildi

Cenevre Otomobil Fuarı, Cenevre 2020, Cenevre Fuarı 2020, Geneva Motor Show 2020, Cenevre Otomobil Fuarı Korona Virüs.

3 Mart tarihinde kapılarını önce gazetecilere, 5 Mart ve 15 Mart tarihlerinde de ziyaretçilere açması planlanan Cenevre Otomobil Fuarı 2020 iptal edildi. Cenevre Otomobil Fuarı Korona Virüs tehlikesi altında.

Youtube Kanalımız

Cenevre Otomobil Fuarı organizatörleri böyle bir iptal kararı olmadığını açıklamıştı. Ancak fuar alanında bir dizi güvenlik tedbirleri alacaklarını doğrulamışlardı. Katılımcıların bir araya geldiği yiyecek alanları, buluşma noktaları gibi yerler sürekli olarak steril edilecekti.

Her yıl 600 bin kişinin ziyaret ettiği Cenevre Otomobil Fuarı’nda katılımcıların sadece yüzde 1’lik kesiminin Avrupa dışından olduğu açıklanmıştı. Bu fuara 10 kez katılmış biri olarak benim fikrimi soracak olursanız kesinlikle iptal edilmeli demiştim. Zaten birçok markanın katılmadığı fuarı düzenleyerek böyle bir riski almak çok saçma olacaktır diye de eklemiştim. Aklın yolu bir ve Cenevre Otomobil Fuarı 2020 iptal edildi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Volkswagen Grubu Yeni Arabalar Türkiye’ye Neden Gelmiyor?

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba