2020 Renault Captur Fiyatları Açıklandı! Ekim Ayında Satışa Sunulması Planlanıyor!

2020 Renault Captur Fiyatları Açıklandı
2020 Renault Captur Fiyatları Açıklandı

2020 Renault Captur Hibrit Özellikleri neler? 2020 Renault Captur Kaç Para Olacak? Yeni Renault Captur Motor Seçenekleri! 2020 Renault Captur Fiyatları Açıklandı!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

2020 Renault Captur küçük sınıfın artan rekabetine yenilikleriyle dahil oluyor. Ekim ayından itibaren Türkiye yollarına çıkması planlanan 2020 Renault Captur’un fiyatları nasıl olacak? Avrupa’da açıklanan bilgilere baktığımız zaman 16 bin 500 Sterlin gibi bir başlangıç fiyatı olduğunu görüyoruz. Yani Yeni Renault Captur birçok rakibinden daha uygun bir fiyat etiketiyle yollara çıkacak.

2020 Renault Captur Hibrit Özellikleri!

Renault, e-Tech hibrit sistemini Captur modelinde sunacak. Plug-in hibritli Captur’u hazırlayan Renault, önümüzdeki sene satışa çıkaracak.  1.6 litrelik benzinli motora eşlik edecek olan iki adet elektrik motoru 9.8 kilovatlık aküden güç alacak. Sadece elektrikle 45 kilometrelik bir menzile sahip olacak.

Renault Captur’u küçük SUV segmentindeki ilk temsilcisi olarak 2013 yılında tanıtmıştı. Yeni nesliyle birlikte Captur’u tekrar küçük SUV segmentinin tepesine çıkarmayı hedefliyor. Ancak 2019 yılının ilk yarısında Volkswagen’in T-Roc’u Captur’u geride bıraktı. Renault, Captur’u yenilerken dış tasarımda kardeşi Clio ile benzer bir form kullanırken, iç mekanda da daha iyi malzeme kalitesi ve daha teknolojik bir altyapı sunuyor. Yeni Renault Captur, önceki neslinden 110 mm daha uzun ve 20 mm daha fazla dingil mesafesi sunuyor. Selefine göre 81 litre daha fazla bagaj alanı da sunuyor.

Yeni Renault Captur İç Mekan Özellikleri!

İç mekanda ise Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine sahip 9.3 inçlik bir multimedya ekranı sunuyor. Bu ekran sürücüye dönük olacak şekilde açılı olarak yerleştirilmiş. Dijital kadran olarak 7 inç veya 10.2 inçlik opsiyonel hayalet göstergeler sunuluyor. Selefine göre geliştirilen daha küçük hava yastığı sayesinde daha ince ve küçük bir direksiyon simidi kullanılıyor. Fonksiyonelliğe de önem veren yeni Captur, içerde daha fazla şarj ve USB portu sunuyor. Arka yaşam alanında da iyileştirmeler yapan Renault, artan dingil mesafesiyle 17 mm artan diz mesafesi ve daha uzun minderlere sahip arka koltuklarlar konfor seviyesini yükseltiyor.

Clio’da olduğu gibi Captur’un da sürüş destek sistemleriyle 2. Seviye otonom sürüş özelliklerine sahip olduğu belirtildi. Nissan’ın ProPilot sisteminin bir parası olan Otoyol ve Sıkışık Trafikteki Sürüş Destek Sistemi sayesinde, şerit takip ve hız sabitleyici sistemleri entegre çalışıyor. Bu sayede sürücünün sadece ellerini direksiyonda tutarak otomatik hızlanma, yavaşlama ve yönlendirme gerçekleşebiliyor.

Renault Captur’un motor seçenekleri arasında 1.0 litrelik üç silindirli 100 beygir güç üreten turbo benzinli motor ile birlikte 1.3 litrelik 130 ve 155 beygir güç seçeneklerine sahip dört silindirli benzinli motorlar yer alıyor. Dizel motor seçeneklerinde ise, 1.5 litrelik dört silindirli 95 ve 115 beygirlik seçenekler sunuluyor.

Küçük SUV Segmentinde Rekabet Kızıştı

Captur 2013’te satışa çıktığında, ortağı Nissan’dan bir rakibi Juke vardı. Şimdi küçük SUV segmentinde olan yaklaşık 20 model ile rekabet çok daha zor durumda. VW T-Roc’un yanı sıra zorlu yeni giriş yapanlar arasında, tam elektrikli versiyona sahip olan yeni nesil Peugeot 2008 ve Ford Puma bulunuyor. Bazı otomobil üreticileri, EcoSport ve Puma ile Ford ve Crossland ve Mokka X ile Opel dahil olmak üzere segmentte iki modele sahip durumda. Ayrıca Toyota, kuzey Fransa’daki tesisinde kurulacak segmentte yeni bir model sunacak ve Nissan’ın Juke’nin yeni bir versiyonunu Renault-Nissan CMF-B platformunda da piyasaya sürmesi bekleniyor.

2020 Renault Captur Fiyatları Açıklandı! Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5601″ name=”Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!”]

2020 Kia XCeed Eylül Ayında Satışa Sunuluyor! Yeni Kia XCeed Fiyatı Ne Olacak?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba