Kia XCeed Eylül Sonunda Satışa Sunuluyor! Fiyatı Ne Olacak?

2020 Kia XCeed Fiyatları Belli Oldu
2020 Kia XCeed Fiyatları Belli Oldu

2020 Kia XCeed Eylül Ayında Satışa Sunuluyor! Yeni Kia XCeed Fiyatı Ne Olacak? 2020 Kia XCeed Özellikleri! 2020 Kia XCeed Fiyatları Belli Oldu!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Kia yeni XCeed ile SUV pratikliğini sportif ve hatchback formunda sunuyor. Crossover Utility Vehicle (CUV) olarak tanımlanan segment, şehirli kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Geleneksel SUV’lara oranla daha sportif ve kullanışlı olan CUV’lar, kompakt yapısı ve hatchback formuna rağmen yine de yolcu yaşam alanı ve bagaj yükleme kapasitesi olarak oldukça cömert oluyor.

Kia XCeed, diğer Ceed modelleriyle aynı dingil mesafesine sahip olmasına rağmen önden 25 mm, arkadan ise 60 mm uzatıldı. XCeed’in uzun kaputu ve geri çekilmiş bir siluete sahip tasarımı sayesinde oldukça sportif duruyor. Daha büyük ve belirgin bir ön ızgara ve hava girişleriyle oldukça iddialı bir ön görünüme sahip olan Kia XCeed, ‘buz küpü’ olarak adlandırılan LED farlarıyla da göz alıcı duruyor.

2020 Kia XCeed Fiyatları Belli Oldu!

Yeni Kia XCeed’in Avrupa fiyatları açıklandı. Eylül Ayında Satışa Sunulacak olan Kia XCeed İngiltere’de 20 bin Sterlin’den başlayan bir etiketle satılacak.

İşte Kia XCeed İngiltere Fiyatları

1.0 T-GDi 118 HP Manuel £20,795

1.6 CRDi 114 HP Manuel £22,045

1.4 T-GDi 138 HP Manuel £24,095

1.4 T-GDi 138 HP DCT £25,195

1.6 CRDi 134 HP  Manuel £25,345

İç mekanda ise 10.25 inçlik multimedya ekranıyla, içinde bulunan eSIM kartla internete bağlı kalarak canlı trafik bilgisi, hava durumu ve anlık müsait park yerlerini gösterebiliyor. Bağlanılabilirlik konusunda da oldukça fonksiyonel olan multimedya sistemi aynı anda iki mobil cihazın bağlanmasına izin veriyor.

Android Auto ve Apple CarPlay özelliği bulunan sistemde ekran bölünerek hem sürücü hem de yolcu için ayrı bir alan sunuluyor. Ses sistemi olarak da Clari-Fi teknolojisine sahip JBL Premium sunuluyor. İç mekanda konforu artıran diğer unsurlar ise, çift bölgeli klima, ısıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar ve ısıtmalı arka koltuklar olarak öne çıkıyor.

Kia XCeed ile birlikte markanın ilk hayalet ekranı olan 12,3 inçlik Supervision göstergelere yer verilecek. 1920×720 piksel gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip gösterge sayesinde multimedya ekranında yer alan navigasyon, telefon görüşmesi vs. gibi fonksiyonlar da kullanılabilecek. Supervision hayalet göstergeler opsiyonel olarak sunulacak.

Kia XCeed, sunduğu sürüş destek sistemleriyle de göze çarpıyor. Bu sistemler, Stop&Go Akıllı Sürüş Kontrolü, Kör Nokta Çarpışma Uyarısı, Yaya ve Araç Algılama ile Çarpışma Uyarısı, Akıllı Park Yardımı, Şerit Takip Yardımcısı ve Uzun Far Asistanı olarak belirtiliyor.

Yeni Kia XCeed Motor Seçenekleri

Kia XCeed’in motor seçeneklerindeki benzinli motorlar ise 3 farklı turbo benzinli motordan oluşacak. 3 silindirli 1.0 litre T-GDi motor, 120 beygir güç ve 172 Nm tork üretirken, 4 silindirli 1.4 T-GDi motor 140 beygir ve 242 Nm tork üretmekte.

Ceed GT ve Proceed GT’de bulunan daha yüksek performansa sahip 1.6 litrelik T-GDi motor, 204 beygir güç ve 265 Nm tork sunmaktadır. Kia XCeed’in dizel seçeneklerinde ise 1.6 litrelik 115 ve 136 beygirlik 2 farklı seçenek sunuluyor. 1.0 T-GDi motor seçeneği hariç tüm motorlarda altı ileri manuel veya yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

Yalnızca 1.0 litrelik motor seçeneğinde altı ileri manuel şanzıman tek seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Start&Stop özelliği ise tüm modellerde standart olarak sunuluyor. Kia’nın diğer modellerinde de olacağı gibi 2020 yılının başlarında Kia XCeed modeline de hibrit seçenekler eklenecek.

Avrupa pazarını özellikle hedef kitlesi olarak seçen Kia, XCeed’in ilk teslimatlarına Temmuz ayı içerisinde başlayacak. Kia’nın Slovakya’da yer alan fabrikasında üretilecek XCeed, Ceed hatchback, sportswagon ve ProCeed ile aynı üretim hattında üretilecek ve markanın üstün garanti anlayışıyla 7 yıl veya 150.000 km garantiye sahip olacak.

2020 Kia XCeed Fiyatları Belli Oldu! Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba