Yeni Renault Clio’nun İngiltere Fiyatları Belli Oldu! 2020 Renault Clio Kaç Para Olacak?

2020 Renault Clio Fiyatları Belli Oldu
2020 Renault Clio Fiyatları Belli Oldu

2020 Renault Clio Fiyatları Belli Oldu! Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Renault Clio’nun İngiltere satış fiyatı belli oldu. 14.000 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılacak olan Renault Clio’nun en dolu paketinde ise fiyatı 20.000 Sterlin. Beşinci nesil Renault Clio, son teknolojileri sunarak sınıfında fark yaratmayı hedefliyor. 2020 Renault Clio Fiyatları Belli Oldu!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Tamamen yenilenen Renault Clio, her zamankinden daha geniş ve zarif olarak B segmentinde öne çıkıyor. Sunduğu üstün sürüş deneyimi ve bilgi-eğlence sistemleriyle de dikkat çekiyor. Güvenlik konusunda da taviz vermeyen yeni Clio, Euro NCAP testinden beş yıldız alarak kullanıcılarına güven veriyor. Yeni Renault Clio, donanım seçeneklerinde Play, Iconic, S Edition ve R.S seçeneklerini sunuyor.

Renault Clio Standart Donanımıyla Göz Dolduruyor

İç mekanda kalite, teknoloji ve pratikliği bir arada sunan Renault Clio’nun en dikkat çeken özelliklerinden biri standart olarak sunacağı 7 inçlik EASY LINK multimedya ekranı. Opsiyonel olarak 9.3 veya 10 inç de tercih edilebiliyor. Multimedya ekranıyla bağlantı özelliklerini de geliştiren yeni Renault Clio, Apple CarPlay ve Android Auto desteği de sunuyor. Renault tasarımcıları yeni Clio’nun iç mekanını tasarlarken premium hissi vermek istediler. Yumuşak plastikler, saten hisli metal kaplamalar ve yeniden tasarlanan sürücüyü saran koltuklarıyla da bunu başarmışlar diyebiliriz.

Yeni Renault Clio, şimdiye kadarki en konforlu ve zarif Clio modeli olarak öne çıkıyor. Yeni Clio, bir önceki neslinden sadece daha lüks değil aynı zamanda da gösterge paneli, kapılar ve orta konsol için kırmızı veya turuncu renk seçenekleri ekleyen iki ayrı Color Touch paketiyle de daha fazla kişiselleştirme özellikleri sunuyor. İç mekanda sunduğu sekiz farklı renkteki ambiyans aydınlatmasıyla da premium hissi destekliyor. Yenilenen Renault Clio, bir önceki neslinden 12 mm daha kısa ve 8 mm daha alçak olmasına rağmen iç mekanda daha fazla alan sunuyor. 391 litrelik bagaj hacmiyle de dikkat çekiyor. Opsiyonel olarak BOSE ses sistemi de tercih edilebiliyor.

2020 Renault Clio Kokpit Tasarımı
2020 Renault Clio Kokpit Tasarımı

Daha Dinamik Tasarım

Dış tasarımda ise yenilenen Renault Clio artık daha dinamik bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Ön tarafta daha büyük ızgaraya ve daha kaslı bir görüntüye sahip olan Clio, şık ve çevik bir görüntü sunuyor. Valencia Turuncu ve Celadon Mavi gibi yeni renk seçenekleri sunan yeni Renault Clio, özellikle Valencia Turuncu renginde özel bir vernik uygulaması sayesinde daha önce örneği olmayan bir derinlik ve parlaklık sunuyor. Color paketiyle birlikte ön ızgara, yan marşpiyel, arka tampon ve jantlar için de renk kontrastları tercih edilebiliyor.

Sunduğu teknolojiyle de öne çıkan yeni Renault Clio, EASY DRIVE seçeneği sunuyor. Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, Şerit Takip Sistemi ve Aktif Acil Durum Fren Desteği gibi özelliklerle de hem konfor hem de güvenlik özellikleri sunuyor. Ayrıca standart olarak yaya ve bisikletçi algılama sistemi, yol işareti tanıma ve altı hava yastığıyla da güvenlik konusunda Euro NCAP testinde aldığı beş yıldızın hakkını veriyor.

2020 Renault Clio Tasarım
2020 Renault Clio Tasarım

Renault Clio Hibrit Motor Seçeneği de Sunacak

Yeni Renault Clio, üç farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunulacak. Bu motor seçeneklerinden ikisi benzin biri ise dizel olarak tercih edilebilecek. Benzinli motor seçeneği olarak 100 beygirlik ve 160 Nm güç sunan TCe 100, beş vitesli manuel şanzımanla veya yedi vitesli CVT şanzımanla tercih edilebiliyor. Bir diğer benzinli motor seçeneği ise daha önce Kadjar ve Megane’da kullanılan TCe 130 olarak öne çıkıyor. Dizel seçenek olarak ise 1.5 litrelik Blue dCi 85 motoruyla 85 beygir güç ve 220 Nm güç sunuyor. 2020 yılının ortalarından itibaren ise Renault Clio hibrit motor seçeneği de sunacak. 1.6 litrelik benzinli motoru ve 1.2 kWh lityum iyon bataryaya sahip çift elektrik motoruyla sunulacak. Şehir içinde ve düşük hızlarda %80’e varan yakıt tasarrufu sunacak olan hibrit Renault Clio, toplam tüketimde ise %40’a varan yakıt tasarrufu sağlayacak.

[irp posts=”4387″ name=”En Çok Dikkatimizi Çeken Elektrikli Arabalardan 5 Tanesini Seçtik! İşte Özellikleriyle Onlar!”]

Yeni Peugeot 208’in İngiltere Fiyatları Açıklandı! İşte 2020 Peugeot 208 Fiyatları!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba