İngiltere Emniyet Güçleri Skoda Scala’yı Polis Arabası Olarak Kullanacak!

Skoda Scala Polis Arabası Oldu.
Skoda Scala Polis Arabası Oldu.

Skoda Scala Polis Arabası Oldu. Skoda Scala’nın gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik özellikleri, polis aracı olarak kullanılması için ideal bir seçenek olmasını sağlıyor. İngiltere emniyet güçleri Skoda Scala’yı polis aracı olarak kullanacak. Aynı zamanda geniş bir iç mekan sunan Skoda Skala, 467 litrelik geniş bagajıyla ve arka koltuklar yatırıldığında 1.410 litrelik hacmiyle üst düzey bir kullanışlılık sunuyor. Skoda Scala Polis Arabası Oldu.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Skoda Scala, segmentindeki en güvenli arabalardan biri olarak öne çıkıyor. Acil durumlarda yüksek süratle gidilen takiplerde hem sürücü hem de yolcu için üst düzeyde bir güvenlik sunuyor. Adaptif Cruise Control, Kör Nokta Uyarısı, Acil Durum Fren Desteği ve Şerit Takip Sistemi gibi sürüş destek sistemleriyle de güvenlikten taviz vermiyor. Bu yüzden de Euro NCAP testinden aldığı beş yıldızı sonuna kadar hak ediyor.

2020 Skoda Scala, polis arabasına dönüştürüldüğünde ön panelinde LED farlar ve 100 amperlik üç tonlu bir sirene sahip oluyor. Skoda İngiltere Filo Başkanı Henry Willams ‘Emniyet güçleriyle ortaklığımız uzun yıllardır devam ediyor. Skoda hem teknolojik olarak sundukları hem de fiyat/performans oranıyla çok beğeniliyor. Skoda Scala da bu konuda en başarılı modellerimizden biri’ dedi.

Skoda Scala iki benzinli ve bir dizel motorla sunuluyor. Benzinli motor seçenekleri 1.0 TSI 115 beygir ve 1.5 TSI 150 beygir olarak öne çıkıyor. Bu yıl içerisinde benzinli motor seçeneklerine 95 beygirlik bir seçenek daha eklenecek. Scala’nın dizel seçeneği ise 1.6 litrelik TDI 115 beygir gücünde. 1.0 TSI 95 beygir haricindeki tüm motor seçeneklerinde yedi ileri otomatik DSG şanzıman tercih edilebiliyor.

Skoda Scala Polis Arabası Oldu. Araba Habercisi Dergisi.

Audi A4 Volvo S60 Karşılaştırması Sonuçlandı! Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!

[irp posts=”6803″ name=”Kia Sportage mı? Hyundai Tucson mu? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!”]

Yeni Peugeot 208’in İngiltere Fiyatları Açıklandı! İşte 2020 Peugeot 208 Fiyatları!

Tamamen yenilenen 208, Peugeot’un yeni tasarım dilini ve güç felsefesini yansıtıyor. Peugeot yeni felsefesinde tüm modellerinde, benzin, dizel ve elektrikli seçenekleri sunmayı planlıyor. Bunun ilk örneği olan 208 modelinde de dizel, benzinli veya elektrikli motor seçenekleri sunuyor. Donanım seçenekleri olarak ise Active, Allure ve GT Line tercih edilebilecek. Sıfır emisyona sahip tam elektrikli Peugeot e-208 ise GT Line donanımıyla sunulacak.

Yazının devamı için tıklayın.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba