2020 Skoda Octavia’nın Üretimi Çekya’da Başladı

2020 Skoda Octavia Üretimi Başladı.
2020 Skoda Octavia Üretimi Başladı.

2020 Skoda Octavia Üretimi Başladı, Yeni Skoda Octavia Üretimi, 2020 Octavia Yorumları, Yeni Skoda Octavia Yorumları, Skoda Octavia Yenilendi. Skoda’nın dördüncü nesil Octavia modeli Çekya’nın Mlada Boleslav şehrinde yer alan fabrikasında üretilmeye başlandı. Kendi segmentinde gerek pratik kullanımıyla gerekse sunduğu iç hacmiyle dikkat çeken Octavia rakipleri için yeni bir çıta ortaya koyuyor. Skoda yıllık 400.000 adet Octavia üretmeyi planlıyor. Bugüne kadar 6.5 milyondan fazla satılan Skoda Octavia Çekya, Avusturya, Finlandiya ve İsviçre’de C sınıfı sedan olarak en çok satılan model olmayı başardı. 2020 Skoda Octavia Üretimi Başladı.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Skoda’nın Üretim ve Lojistikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Michael Oeljeklaus yaptığı açıklamada, ‘Mlada Boleslav’da yer alan fabrikamızda başlayan Octavia modelimizin üretimi markamızın tarihi açısından yeni bir süreci işaret ediyor. Yenilediğimiz üretim hattımız Octavia’nın başarısına başarı katacak. Ayrıca bu sayede 60. yılını kutladığımız Skoda Octavia’nın yine en çok satan modeller arasında yer almasını sağlayacaktır’ dedi. Skoda’nın Octavia için yenilediği Mlada Boleslav fabrikasında son teknoloji ürünü olan robotlar kullanılacak. Günlük 1.150 adet Octavia üretim kapasitesine sahip olan fabrika, Avrupa’nın en çevre dostu fabrikalarından biri olarak da dikkat çekiyor.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Octavia, dünya lansmanını hatırlayacağınız üzere 11 Kasım’da Prag’da gerçekleştirmişti. Selefi gibi yeni Octavia da modern tasarımı ve üstün teknolojisiyle kullanıcı dostu bir model olduğunu ortaya koymuştu. Yaşam alanındaki pratiklik ve sunduğu yüksek kalite hissiyle sınıf ortalamasının üzerinde bir çizgiye sahip olduğunu gösterdi. Ayrıca yeni Octavia, Skoda modelleri içerisinde head-up display sunan ilk model olarak da öne çıkıyor.

2020 Skoda Octavia Üretimi Başladı.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba