Jetta Marka Oldu Çin’de Fırtınalar Estiriyor

VW Grubu’nun en yeni markası olan JETTA, Çin pazarında başarılı bir şekilde tanıtıldı. JETTA markasının şu an için bir adet SUV ve bir adet de sedan olmak üzere iki modeli bulunuyor. Eylül ayında Çin’de lansmanı yapılan JETTA’nın SUV modeli VS5 ve sedan modeli VA3, yalnızca 3 ay içerisinde 30.000 adetin üzerinde satıldı. Her iki model de Çin’deki fabrikada üretiliyor. Ayrıca satışların %80’ini de SUV model VS5 oluşturdu. Volkswagen Jetta Adını Marka Yaptı.

Peugeot 3008 Nissan Qashqai’yi koltuğundan etti!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

JETTA markası uygun fiyatlı araba arayan Çinli müşterileri hedefliyor. Fiyatıyla giriş seviyesinde yer alan modelleriyle Volkswagen markasına ekonomik olarak gücü yetmeyen Çinli müşterilere alternatif olarak sunuluyor. Dünyanın en büyük otomobil pazarı olan Çin’de her üç araçtan biri giriş seviyesi fiyatlarda yer alıyor. Volkswagen grubu da bu büyük pastadan pay almak için JETTA markasıyla önemli bir adım attı. Çin’de giriş seviyesindeki yer alan markaların modelleri 8.000-15.000 Euro arasındaki fiyatlarda satılıyor.

JETTA markası, VW’in bir model ismiyken markaya dönen ilk girişimi olarak öne çıkıyor. JETTA markasıyla Volkswagen tasarımı, kalitesi ve güvenliği uygun fiyata sunuluyor. Henüz bir SUV bir de sedan modeli olan JETTA’nın çok yakında ikinci bir SUV modelinin tanıtılması bekleniyor. Tüm modeller Volkswagen’in FAW ile ortak olduğu Chengdu fabrikasında üretiliyor.

JETTA markası hakkında açıklamalarda bulunan VW Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann, ‘JETTA markamızla giriş seviyesinde yer alıyoruz. Bu sayede Volkswagen’in Çin’de bulunduğu üst seviye ile giriş seviyesi arasındaki farkı kapatmayı hedefliyoruz. JETTA markamızla yüksek adetlerde satış yapacağız’ dedi.

Volkswagen Jetta Adını Marka Yaptı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba