Yeni Skoda Scala Satın Alanlar Arabanın İçindeyken Nezle Olmayacak! Nasıl mı?

2020 Skoda Scala Yorumları
2020 Skoda Scala Yorumları

2020 Skoda Scala Yorumları Neler? Skoda, hatchback sınıfındaki temsilcisi yeni Scala’da, kullanıcılarının nezle olmasını engelleyen sistem geliştirdi. Özellikle bahar aylarında milyonlarca insanı etkileyen ‘saman nezlesi’nin önüne geçmeyi hedefleyen sistem sayesinde Skoda sahipleri hasta olmayacak. 2020 Skoda Scala Yorumları.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Bahar aylarıyla birlikte polenlerin artmasıyla saman nezlesini engellemek için sürücülere uyku yapan ilaçlardan uzak durmaları, pencereleri kapalı tutmaları ve klimayı hava girişini araç içinde tutacak şekilde ayarlamaları tavsiye ediliyor. Bununla birlikte Skoda Scala’nın çift bölgeli klima sisteminde de önemli bir yenilik bulunuyor. Normal klima sistemlerinden farklı olarak, Scala poleni filtrelemek için özel bir filtre ve hava kalitesi sensörü kullanıyor. Hapşırmaya neden olan hava partikülleri algılandığında, sistem, hava partiküllerinin araca girişini durdurmak için dış hava girişini otomatik olarak kapatıyor.

Skoda Scala’nın son teknoloji klima sisteminde aynı zamanda içerideki sıcaklığı hızlı bir şekilde soğutan veya ısıtan bir sistem de bulunuyor. Bu sistemin geliştirilmesinde de havanın akışkan özelliği olan aerodinamik prensiplerinden yararlanılmış. Tüm bunlara ek olarak, klima sisteminde hem iç hem de dış sıcaklığı ve nemi ölçmek için birçok sensör bulunuyor. Scala’da yalnızca yoğunluğunu değil, aynı zamanda güneş ışınlarının yönünü de algılayabilen ekstra bir güneş ışığı sensörü bulunuyor. Bu sensör sayesinde de çift bölgeli klima otomatik olarak sürücü veya yolcu tarafındaki sıcaklığı ayarlayabiliyor.

Her türlü sıcaklık senaryosunda araç içi konforu geliştirmek için test aşamasında binlerce saat harcayan Skoda, test sırasında yanan bir güneşi metrekare başına 1.000 Watt’da simule etmek için floresan ışıklar kullandı. Bu değer neredeyse Arizona çölündeki sıcaklığa eşdeğer bir durumdaydı.

Skoda’nın yeni klima sistemi markanın ‘Simply Clever’ yani sadece zeki çözümler sunduğunu bir kez daha ortaya koydu. Tamamıyla müşteri deneyimini ve konforunu odağına koyan Skoda’nın ufak dokunuşlarla yarattığı büyük mutlulukları hayranlıkla izlemeye devam ediyoruz.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

PSA Grubu 2019’un İlk Yarısında 2 Milyona Yakın Araç Sattı! Liderlik İstiyorlar!

2020 Skoda Scala Yorumları, Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Skoda Scala
Yeni Skoda Scala

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba