Yerli Üretim Ford Transit IVOTY Seçildi! 2020 Uluslararası Van Ödülü Türkiye’nin!

Ford’un hibrit Transit Custom ve Ford Ranger ile aldığı ödüllerin sevincini yaşıyor. 2020 yılının Uluslararası Van’ı ödülünü (IVOTY) ve yılın Pick-Up’u ödülünü kazanan Ford rakiplerine göz dağı veriyor. Ford bu iki ödülü aynı yıl içinde ilk defa almıyor. Daha önce 2013 yılında da bu iki ödülün sahibi olmuştu. Ayrıca bunu başaran ilk şirket olma unvanını hala elinde tutuyor. 2020 Uluslararası Van Ödülü Ford Otosan.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

Yeni Ford Transit Custom Plug-In Hibrit ve Transit Custom EcoBlue Hibrit modelleri, Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleşen prestijli IVOTY ödülleri kapsamında Avrupa’daki 25 ülkenin 25 gazeteci jürisi tarafından özel bir tören ile sahiplerine dağıtıldı.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Jüri üyeleri, Ford Hibrit serisi Transit Custom araçlarının sunduğu elektrikli güç aktarma organları çözümlerine övgüde bulundular. Kullanıcılar için yakıt maliyetlerini düşürmeye yardımcı olmak, emisyonları azaltmaya çalışan işletmelere ve temiz hava hedefini karşılamaya çalışan işletmelere yardımcı olmaktadır denildi.

Kendi segmentinde Avrupa’nın en çok satan aracı olan Ford Ranger, IPUA unvanını korumak için geliştirdiği daha güçlü ve daha tasarruflu olan 2.0 litrelik EcoBlue diesel motoru ve gelişmiş sürücü destek teknolojileri ile 25 kişilik jürinin hepsini etkilemeyi başardı.

Sıfır emisyonlu sürüş kabiliyetine sahip olan Transit Plug-In Hibrit 56 Km’ye varan tamemen elektrikli menzil sunuyor. Aracın ön tarafında bulunan 13,6 kWh lityum-iyon bataryası ve 92,9 kW elektrik motoru ile hareket ediyor. Ford’un birçok ödüle sahip olan 1.0 Litrelik EcoBoost benzinli motoru 500 Km’yi geçen sürüş menzilinde etkendir.

Ford Avrupa’nın bir numaralı ticari araç markasıdır. Transit Custom satışları yıllık %2,6 artış ile 114.000 seviyesine ulaştı. Ford Ranger aynı dönemde 43,300 satış ile Avrupa’nın bir numarası konumundadır.

2020 Uluslararası Van Ödülü Ford Otosan.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba