2020 Yeni Renault Clio ve Captur Hibrit Geliyor!

2020 Yeni Renault Clio Hibrit Geliyor.
2020 Yeni Renault Clio Hibrit Geliyor.

Yeni Clio, 2020 Clio, Yeni Captur, 2020 Captur, Yeni Renault Clio Hibrit. Yeni Renault Captur Hibrit, Renault Hibrit Modeller, Hibrit Renault. 2020 Yeni Renault Clio Hibrit Geliyor. 

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Fransız Üretici Renault Hibrit ve Elektrikli kozunu iddialı modelleriyle oynadı. Yeni Renault Clio Hibrit ve Yeni Renault Captur Hibrit Haziran ayında satışa sunulacak. Renault Megane Hibrit bu modellerin ardından satışa sunulacak.

Fiat 500 ve Panda Hibrit Şubat Ayında Satışa Sunuluyor!

Renault Clio Hibrit Özellikleri Neler?

Yeni Renault Clio E-TECH Hybrid iddialı özelliklere sahip. Özellikle yakıt tüketimi konusunda tam bir cep dostu. Renault tarafından açıklanan bilgilere göre 1.5 litre dizel üniteden sadece 10 kg daha ağır olması da önemli bir artı. Hibritin getirdiği artıyla Yeni Clio’nun 80-120 km/s ara hızlanması sadece 6.9 saniye sürüyormuş. Esneklik değeri açısından iyi bir sonuç. Renault Clio Hibrit sadece elektrikle 50 kilometre yol gidebiliyor. Yapılan araştırmalar kullanıcıların 50 ile 70 km arasında günlük kullanım mesafesine sahip. Renault Clio Hibrit içten yanmalı motorla karşılaştırıldığında yüzde 40’a varan bir tüketim tasarrufu sunabiliyor. 2020 Clio sadece elektrikli kullanımda 61 km/s hıza çıkabiliyor.

Türkiye’de Dizel Satışları Düşüyor Benzinli Satışları Artıyor!

Renault Captur Hibrit Özellikleri Neler?

Renault’nun küçük SUV sınıfında yer alan modeli Yeni Captur Haziran ayından itibaren Hibrit olarak satışa sunuluyor. Yeni Renault Captur Hibrit, Clio gibi sadece elektrikle 50 kilometre yol yapabiliyor. 2020 Captur elektrikli motor kullanılırken 130 km/s sürate bile ulaşabiliyor. Açıklanan verilere göre elektrikli ve içten yanmalı benzinli motorun ortalama yakıt tüketim sonucuysa 1.7 litre.

Yerli Otomobil Euro NCAP Testi 5 Yıldıza Hazır Olacak

2020 Yeni Renault Clio Hibrit Geliyor. 

Hibrit Fiat Modelleri Geliyor. Fiat markası hibrit araçlar konusunda iddialı kozunu oynadı. Hibrit ve elektrikli araç dendiği zaman küçük sınıf araçlar her zaman popüler olacaktır. İtalyan Fiat bu konuda en büyük kozunu oynadı ve Fiat 500 Hibrit, Fiat Panda Hibrit modellerini tanıttı. Bu modeller için Avrupa’da siparişler alınmaya başlarken, teslimatlar Şubat ayında yapılacak.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba