Yeni Fiat Doblo’nun üretimine yıl ortasında başlanıyor! 28 milyon Euro yatırımla Doblo yenileniyor!

2021 Fiat Doblo üretimi.
2021 Fiat Doblo üretimi.

Yeni Fiat Doblo’nun üretimine yıl ortasında başlanıyor! 28 milyon Euro yatırımla Doblo yenileniyor! 2021 Fiat Doblo üretimi, Yeni Fiat Doblo üretimi, Yeni Doblo ne zaman geliyor, 2021 Fiat Doblo ne zaman üretilecek, Yeni Doblo satış tarihi.

Instagram Hesabım

TOFAŞ yönetimi tarafından KAP’a yapılan açıklamada bilgilere şu şekilde yer verilmişti. Bu bilgilerde ön plana çıkan detay “Fiat Doblo’nun üretimi 2022’ye kadar uzatılırken, yeni versiyondan 150 bin adet bantlardan çıkacak” açıklaması olmuştu.

2021 Fiat Doblo üretimi başlıyor!

TOFAŞ tarafından geçtiğimiz dönemlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada: “Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, TOFAŞ Bursa fabrikasında üretilen Doblo modelinin üretim süresinin 1 yıl uzatılmasına ve yatırım çalışmalarına başlanmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda en son 28.05.2013 tarihli özel durum açıklaması ile 2009-2021 olarak kamuya duyurulan proje süresi 2022 yılsonuna kadar uzatılmıştır.

2009-2020 döneminde proje kapsamında yaklaşık 1.1 milyon adet üretim gerçekleşmiş olup, yeni yatırımın ve süre uzatımının da katkısıyla tüm proje döneminde yaklaşık yüzde 75’i ihracat pazarlarına yönelik olmak üzere, yaklaşık 1 milyon 250 bin adet üretim hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2021 yıl sonuna kadar yaklaşık 28 milyon euro yatırım yapılması öngörülmekte olup, yeni motorlu araçların üretimine 2021 yılı ortasında başlanması planlanmaktadır” denildi. Bu açıklamaya göre Yeni Fiat Doblo’nun üretimi çok yakın bir zamanda start alacak demektir. Yine bu açıklamada dikkat çeken bir konu model yenilense bile 2022 yılı sonuna kadar satışta kalacak olması.

Toyota Türkiye Proace City modelini resmen açıkladı! 

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 Sayısı’nda neler var?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

İşte Cupra Formentor: İddialı SUV model güçlü tasarımıyla ön plana çıkar.

En güçlü Volkswagen Tiguan satışa sunuldu. Tiguan R gelene kadar en güçlüsü o.

2021 SsangYong XLV ne zaman satışa sunulacak?

Yeni nesil Honda HR-V Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni Nissan Qashqai tamamen yenilenmiş versiyonuyla tanıtıldı. Ne zaman satılacak?

Porsche Taycan gelecekten günümüze gelmiş dediğimiz araçlardan biri. Test ettik.

Küçük SUV sınıfında artık söz onun: Yeni Renault Captur’u test ettik.

Bu Caddy çok iş yapar. Volkswagen Caddy A’dan Z’ye kadar değişmiş.

Audi’nin premium kompakt sınıftaki başarılı temsilcisi A3 dördüncü nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni Dacia Sandero ailesi Türkiye’de satışa sunuldu. Dacia Sandero Stepway’i test ettik. Uygun fiyatlı otomatik SUV yıldız olur.

2021 Fiat Doblo üretimi.

2021 Fiat Doblo üretimi.

2021 Fiat Doblo üretimi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba