Jeep Renegade modelinin 80’inci Yıl özel versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu! Farklılıkları neler mi?

2021 Jeep Renegade 80 Yıl.
2021 Jeep Renegade 80 Yıl.

Jeep Renegade modelinin 80’inci Yıl özel versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu! Farklılıkları neler mi? 2021 Jeep Renegade 80 Yıl.

Instagram Hesabım

2021 yılında 80’inci yaş gününü kutlayan Jeep’in, kompakt SUV’si Renegade’in, “80’inci Yıl” özel versiyonu, Türkiye pazarında satışa sunuldu.

1941 yılında başlayan Jeep efsanesinin, 80’inci yaşına özel versiyonları kademeli olarak Türkiye pazarında satışa sunulmaya devam ediliyor. Başarılı off-road becerilerinin yanı sıra konfor ve teknolojik anlamda da yenilenmeyi sürdüren Jeep’in, kabiliyetli küçük SUV’u Renegade’in 80’inci Yıl Özel versiyonu, dış görünümü, yarı parlak Granit Kristal vurgulara sahip yedi bölmeli ön ızgara, 18 inçlik granit gri renkli alaşım jantlar ve özel “80. Yıl Dönümü” logo konumlandırmasıyla dikkat çekiyor.

Küçük SUV’un karartılmış camları ve tam LED aydınlatmaları bu yeni özel versiyonun şık görünümünü tamamlıyor. Renegade’in 80’inci özel versiyonunun iç mekanında ise 80’inci yıla ait detaylara sahip Premium deri koltuklar yer alıyor. Versiyonda standart olarak sunulan sürücü ve yolcu koltuğu ısıtma ve direksiyon ısıtma fonksiyonları, panoramik açılabilir sunroof gibi donanımlar ise konforu en üst seviyeye çıkarıyor.

Jeep Renegade 80’inci Yıl Özel versiyonu; Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, Arka Çapraz Yol algılama özelliğine sahip Kör Nokta Uyarı Sistemi, Önden Çarpışma Uyarı ve Önleme Sistemi Plus, Şeritten Çıkma Uyarısı Plus, Akıllı Hız Yardımcısı, Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, ön park sensörleri gibi gelişmiş güvenlik donanımlarıyla yollara çıkıyor. 8,4 inçlik dokunmatik ekranlı UconnectTM bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto ile akıllı telefon entegrasyonu ve GPS navigasyon gibi özellikleri ile kabin içindeki teknolojik gereksinimleri eksiksiz sağlıyor. Türkiye pazarına Euro 6D-Final normuna uyumlu 4 silindirli 1,3 litre turbo benzinli motorla sunulan özel versiyon; 150 HP güç ve 270 Nm tork üretiyor ve çift Kuru Kavramalı Şanzıman (DDCT) üzerinden gücünü yola aktarıyor.

Jeep Renegade ürün gamı temmuz ayına özel 314 bin 950 TL’den başlayan fiyatlar ve avantajlı 1.49 faiz oranı ile showroomlardaki yerini alıyor. Serinin en donanımlısı Renegade 80’inci Yıl Özel Versiyonu ise 449 Bin 950 TL’lik fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor dediler.

Yeni Peugeot 308 ailesi elektrikle çevre ve performans dedi!

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 Sayısında neler var?

Yeni Honda Civic Sedan modelinin fiyatı açıklandı.

Yerli Üretim Hyundai Bayon Türkiye’de satışa sunuldu.

İşte Yeni Kia Sportage. SUV sınıfında işler değişiyor.

Türkiye’de üretilen en güçlü araç: Hyundai i20 N ortaya çıktı.

Makyajlanan Opel Grandland ne zaman satılacak?

Coupe SUV Renault Arkana Hibrit çok iddialı geliyor.

Toyota Camry Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu.

Elektrikli Renault Megane modeli tanıtılmaya başladı.

İşte yeni Volkswagen Multivan. Gelecek modellerden izler taşıyor.

Volkswagen T-Cross Türkiye’de ne zaman satılacak?

Opel Mokka Test: Küçük SUV sınıfına hareket geldi.

Ford Puma Test: Karizması gerçekten çok farklı.

MG ZS EV Test: O bir elektrikli SUV.

Renault Zoe Test: Benzin istasyonunun yolunu unuttum.

2021 Jeep Renegade 80 Yıl.

2021 Jeep Renegade 80 Yıl.

Jeep Renegade ürün gamı temmuz ayına özel 314 bin 950 TL’den başlayan fiyatlar ve avantajlı 1.49 faiz oranı ile showroomlardaki yerini alıyor. Serinin en donanımlısı Renegade 80’inci Yıl Özel Versiyonu ise 449 Bin 950 TL’lik fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor dediler.

2021 Jeep Renegade 80 Yıl

2021 Jeep Renegade 80 Yıl

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba