DS 7 CROSSBACK’in sınırlı üretim seçeneği LOUVRE yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunuluyor!

DS 7 CROSSBACK LOUVRE.
DS 7 CROSSBACK LOUVRE.

DS 7 CROSSBACK’in sınırlı üretim seçeneği LOUVRE yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunuluyor! DS 7 CROSSBACK LOUVRE.

Instagram Hesabım

Fransız lüks bilgi birikimini otomotiv endüstrisine uygulayan DS Automobiles, DS 7 CROSSBACK’in sınırlı üretim LOUVRE özel serisini yılın son çeyreğinde ülkemizde de satışa sunmaya hazırlanıyor. 35.000’den fazla sanat eserine ev sahipliği yapan ilham verici Louvre müzesine ait zarif detaylar barındıran DS 7 CROSSBACK LOUVRE, kültür ve DS Automobiles’e özgü seyahat sanatının birleştiği çok özel bir model olarak öne çıkıyor.

Sınırlı üretim DS 7 CROSSBACK LOUVRE Özel Serisi’ne Türkiye’den sadece 25 kişi sahip olabilecek.

Louvre müzesinin ipuçları, DS Automobiles zanaatkarları tarafından DS 7 CROSSBACK LOUVRE’da, kaporta, ön kapılar ve bagaj kapağına zarif bir şekilde yerleştirilmiş özel “Louvre” amblemleriyle hayat buluyor. DS 7 CROSSBACK LOUVRE, DS Wings cam çerçeve süslemeleri, tavan rayları ile arka aydınlatma grubu süslemelerinin parlak siyah renkli oluşu ile diğer DS 7 CROSSBACK versiyonlarından farklılaşıyor. En küçük ayrıntılara kadar kişiselleştirilen DS 7 CROSSBACK LOUVRE Özel Serisi, siyah renkli dış dikiz aynası kaplamalarına lazer ile işlenmiş Louvre piramidi süslemesi ile şıklık katıyor. Seçkin dış tasarımın son noktası olarak, DS 7 CROSSBACK LOUVRE Özel Serisi, yeni 20 inçlik ALEXANDRIA tasarımlı hafif alaşım jantları ile özgünlüğünü zenginleştiriyor. Müzenin sembol yapısı Ieoh Ming Pei Piramidi’nin deseni iç mekanda; havalandırma çıkışlarında, orta konsoldaki armada ve Nappa deri kaplı orta konsol eşya gözü kapağında kabartma yöntemi kullanılarak zarafetle gözler önüne seriliyor.

Yeni Peugeot 308 ailesi elektrikle çevre ve performans dedi! 

Fransız otomotiv uzmanlığının simgesi olan Bazalt Siyahı Art Nappa deri versiyonu özelliklerini temel alan araç, çok sayıda yüksek teknoloji donanımını ve lüksü bir arada sunuyor. Standart donanımları arasında 2. seviye otonom sürüş sistemi DS CONNECTED PILOT, kamera kontrollü süspansiyon sistemi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, duyarlı aydınlatma için DS ACTIVE LED VISION yer alıyor. Ayrıca, Genişletilmiş Trafik Levhası Tanıma, Kör Nokta Algılama, Kameralı Sürücü Dikkat ve Yorgunluk Yardımcısı, Şeritten Takip Yardımcısı, DS NIGHT VISION gece görüş yardımcısı gibi sürüş yardım sistemlerinin yanı sıra ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısı ve ses izolasyonlu camlar eşliğinde, 14 hoparlörlü FOCAL Electra hi-fi ses sistemi de standart olarak sunuluyor. Araçta, Sedefli Mürekkep Mavisi, Sedefli Kristal Grisi, Sedefli Perla Nera Siyahı ve Metalik Platin Grisi olmak üzere 4 farklı renkle tercih edilebiliyor.

Louvre müzesinde ayrıcalığa açılan kapı hediyesi

DS Automobiles, araca sahip olacak kişilere serinin yaklaşımını destekleyen oldukça özel avantajlar da sunuyor. Bu kapsamda araç sahiplerine, Louvre müzesindeki kalıcı koleksiyonlar ve geçici sergilerin yanı sıra Ulusal Eugène-Delacroix Müzesi’ne sınırsız giriş, Richelieu geçidinden Louvre müzesine öncelikli erişim, bir refakatçi için bir ücretsiz giriş, Louvre Lens ve Louvre Abu Dhabi’deki Zaman Galerisi’ne ücretsiz giriş ve bir yıl boyunca yüzün üzerinde başka müzede sunulan diğer fırsatları garanti eden bir “Louvre Dostları” kartı veriliyor.

Jeep Renegade modelinin 80’inci Yıl özel versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu! Farklılıkları neler mi?

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

DS 7 CROSSBACK LOUVRE.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE.

Fransız lüks bilgi birikimini otomotiv endüstrisine uygulayan DS Automobiles, DS 7 CROSSBACK’in sınırlı üretim LOUVRE özel serisini yılın son çeyreğinde ülkemizde de satışa sunmaya hazırlanıyor. 35.000’den fazla sanat eserine ev sahipliği yapan ilham verici Louvre müzesine ait zarif detaylar barındıran araç, kültür ve DS Automobiles’e özgü seyahat sanatının birleştiği çok özel bir model olarak öne çıkıyor.

Sınırlı üretim DS 7 CROSSBACK LOUVRE Özel Serisi’ne Türkiye’den sadece 25 kişi sahip olabilecek.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba