Peugeot Pickup Landtrek Ne Zaman Satılacak? Peugeot Landtrek Orta Doğu ve Afrika’da satışa sunuldu!

2021 Peugeot Landtrek.
2021 Peugeot Landtrek.

Peugeot Pickup Landtrek Ne Zaman Satılacak? Peugeot bu kez pickup modeli ile dikkat çekiyor! Peugeot Landtrek Orta Doğu ve Afrika’da satışa sunuldu! 2021 Peugeot Landtrek, Yeni Peugeot Landtrek, Peugeot Landtrek Ne Zaman Satılacak, 2021 Peugeot modelleri, Yeni Peugeot modelleri, 2021 model araçlar, 2021 model arabalar.

Instagram Hesabım

Peugeot durmak bilmiyor. Tam yenilikler bitti derken Fransız üretici Peugeot bu kez pickup modeli ile dikkat çekiyor. Peugeot Landtrek bence yaşam alanı tasarımıyla bu sınıfta fark yaratabilir. Kompakt SUV sınıfında fırtınalar estiren 3008’e benzer tasarım onu rakiplerinden ayıran en önemli özellik olur. Peugeot Pickup Landtrek markanın geliştirdiği yeni tasarım dilini kullanıyor. İddialı yüz tasarımı aracın bütününde devam ediyor. Yaşam alanında da aynı tasarım anlayışı kullanılmış. Pickup modeller arasında teknoloji yenilikleriyle ön planda olacaktır.

Peugeot Landtrek Ne Zaman Satılacak?

Peugeot Landtrek Orta Doğu ve Afrika’da satışa sunuldu. 1,9 litre 150 HP ve 350 Nm’lik motor giriş seçeneğini oluşturuyor. 2.4 lt 210 hp ve 320 Nm tork üreten seçenek üst versiyon ve otomatik şanzımanla da satılıyor. Şu an için çok yakın görünmüyor. Çünkü Peugeot yönetimi aracı Avrupa pazarında şu anda satışa çıkarmayı düşünmüyor. Avrupa’nın bu kararını değiştireceğini en azından buna çalışacağını yöneticilerin yaptığı paylaşımlardan net bir şekilde anlıyorum. Amerika ve Afrika pazarında satılacak dense bile Avrupa yapılacak araştırmanın ardından satışa sunulacak bir başka kıta olacaktır. Ancak şimdilik böyle bir durum söz konusu değil.

Peugeot Pickup modelin kaputunun altında bir dizel bir de benzinli motor seçeneği yer alıyor. Benzinli ünite 210 beygir güç üretirken dizel motor 150 beygir gücü sunuyor. İki seçenekte istendiğinde dört tekerlekten çekiş ve otomatik şanzımanla satın alınabilecek.

Kia K8’in ilk resmi fotoğrafları yayınlandı! Çarpıcı tasarımlı 2021 Kia K8 ne zaman satışa sunulacak?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Şubat 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 25. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 25. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

2021 Peugeot Landtrek.

2021 Peugeot Landtrek.

2021 Peugeot Landtrek.

2021 Peugeot Landtrek.

2021 Peugeot Landtrek.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba